L'anhel

Un relat de: pieni kuu (aida)

Obro els ulls i no puc veure ni el que tinc devant, és com si m'hagués emergit en una foscor permanent. Vull saber quina és la realitat que m'imposen, per a mi imaginària, ja que no tinc arrels i això provoca que el meu passat sigui nul.
Cada dia recordo que hi ha la possibilitat de trencar la frontera que hi ha entre la meva vida i la seva, però si s'em fa dificíl aconseguir la llum als somnis…serà impossible agafar-la despert. Em dic Biel i visc atrapat en mi mateix perquè estic atrapat en una ciutat vestida amb un mur que només el pot trevessar aquell que no s'oprimeix en saber la veritat que amaga l'exterior.
Vaig néixer fa divuit anys, la meva mare va morir i el meu pare em va abandonar en aquest orfanat. Sempre he esperat aquest moment, ara ja puc deicidir sobre mi mateix però tinc por d'equivocar-me, estic disposat a saltar el mur. La meva desició es justifica en els següent motiu: surtiré d'aquest forat per caure en un altre, la ciutat s'engullirà la meva persona, em trobare amb gent sense rostre que tampoc ha vist la llum i per això necessito marxar lluny d'aquí.
En primer lloc necessito planejar i organitzar la meva sortida, he de saber amb que em puc trobar i com pot acutar sobre mi. Tinc que buscar informació sobre aquesta ciutat, els motius del seu empresonament i la història que ha anat seguint la seva població i sobretot buscar els llibres prohibits per saber amb que em puc trobar fora d'aquí,per saber en que consisteix la llibertat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de pieni kuu (aida)

pieni kuu (aida)

15 Relats

14 Comentaris

17292 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
L'escalfor del sol crea una llum que refreda el foc mentre aquest fon la consistència del glaç, saben que així apagarà la set de les flames perquè el roig que desprenen aconsegueix cremar el neutre blanc de la lluna.
El que uneix la força dels elements és la contraposició ja que la seva compatibilitat provoca que perdurin fins als límits de l'eternitat

AIDA

si algú vol parlar amb mi g_aika@hotmail.com