Què t'estava diguent?

Un relat de: Claruska

Mireu hos he de confesar una cosa moolt important!! De fet no sé si dir-ho, però és que tinc un problema.

Sí, sí... allò que dius: "ui, ui, l'hem cagat" o "has vegut oli". Que quina expressió més lletja també; veure oli? No, gràcieees. A lo millor hem vegut JB i vinillo i xupitos i... però això és un altre tema. El meu problema no és que sigui alcohólica. Que jo, màxim màxim, he vegut el xampany per nens, he? ja sabeu, aquella veguda de suc de poma amb bombolletes (que tampoc és qüestió de dir noms, i fer propaganda).

Doncs això és super greu. I no hos penseu que és qualsevol cosa com ara "Me ha salido un grano". Sí, els típics problemes dels traumatitzats adolescents. Que pobrets, penses "ui quina desgràcia, vinga, anem cap a corporación dermoestética". No, no és això. És molt pitjor! Ja sé què deus estar pensant. "Uaah, hi ha alguna cosa pitjor que lo del gra?!" Doncs, sí.

Estava caminant pel carrer quan de sobte...
M'he enrecordat que estàvem a dilluns i no dimarts, (...)
i he tornat a casa. Això no té res veure amb la meva super desgràcia però mira, m'ha vingut al cap aquesta escena tan còmica.

És que tinc tan mala memòria! I l'endemà estava tan tranquil·la veient la tele i fent panxing,com si res, quan sento que sona el telèfon de casa. Era la Maria, que em trucava per quedar amb unes amigues. I jo allà preguntant "A quina hora?" i ella "Doncs...ara mateix t'estem esperant a la plaça de l'ajuntament".
(...)
D'acord. Per tant em truca que estic a casa amb pijama, enganxada al telèfon i suant a xorros (resumint, feta un merda) per quedar ARA. Clar, què li dic jo? "Doncs em pilles en mal moment, i tal... blablabla NOO!" Que també, truca a bones hores la tia.

Dons res; al cap de cinc minuts truquen a la porta de casa: "Clara, estem totes a baix esperan-te, vinga baixaa" I jo pensant... "quina paraula no ha entés?" Perquè per confondre el tèrmine "NO" s'ha d'estar malament.

Doncs decidida els hi dic ben clar la idea de que ja estàn marxant d'allà. Que sort que no tinc veïns perquè amb l'escàndol que feien.... i jo allà al valcó, que passa algú dic "jo no les conec. "

Els hi dic:
"Noies, aneu a fer un passeig mentre em preparo, que ja vindré" .... Sí, les amigues són així. Ja em veieu a mi allà dutxat-me a la velocitat de la llum, que ja se'm van assecar els cabells i tot de lo ràpid que anava.

I aquí no acaba! Que jo crec que s'ajunten totes per putejar-me, hos ho juro. Perquè l'endemà em truca la Maria, la amiga aquesta diguent "aai, Clara que hem quedat demà.Vols venir i no sé què..." Res, no passen ni 3 segons que sento que em vibra alguna cosa a la butxaca. "Ai, el mòvil, espera Maria" Agafo el mòbil amb la ma dreta i aguantant el telèfon de casa amb l'esquerre. M'acosto al auricular i sento una altra amiga: "Clara, sóc la Carla, voldries quedar bla bla..." i clar, què faig?

-Doncs ara m'ha trucat la Maria per dir-m'ho i...- despenjo l'auriculat del mobil perquè sento algun soroll estrany.

-CLARAAAAAAA -agafo l'auricular del telèfon de casa i allà donan escuses

-Ei que si vols quedem amb la Carla que m'acaba de trucar.

Mira, un caos. Estava tan alterada que em va venir l'idea d'ajuntar els auriculars dels dos telefons perquè discutissin entre elles.

Per cert. Què fas llegint-me encara? Què t'importa a tu?
Ai, ostres. la meva desgràcia, no? Sí, és veritat, perdona.

És que sóc una "maruja". Uii, i aquest estiiuu, no vegis:
Hem fet una cadena de "marujeos". Encara que creguis que els amics de classe ja no ens veiem durant els dies escolars casi cada dia, no penseu que no estem comunicats!

Tothom està enterat de tot. Que si en Pepito i en Fulanito han pillat novia i tal. Sí, sí. Que quan una amiga et diu "Ai, no li diguis a ningú aquest secret, és top secret, he?" i tu diguent sí, sí amb el cap...però ja hi ha una antena parabolica que envia el missatje a tots els amics. I ells allà "oh! Clara ha recibido un mensaje secreto (que molt secret no és)" jaja.

Mmm... Què t'estava diguent?


Comentaris

  • Honorablemolins | 22-08-2007 | Valoració: 8

    Està força bé el contingut, però falta una mica de cohesió i harmonia perquè sigui més fluïd, i fas algunes faltetes d'ortografia.

    Tot i això m'ha agradat llegir-lo i molt original la intervenció del "què fas encara llegint-me".

    Salut!

  • mOLT oRIGINAL[Ofensiu]
    hilderoy | 21-06-2005 | Valoració: 8

    Hola!Em dic Marta i he trobat molt original el teu conte.Ets la unica persona de la web que t'acostes una mica a la meva edat .Jo en tinc 11.Per cert, et continuare llegint,que m'ha agradat la teva manera d'escriure!!!

    dew,
    MARTA

l´Autor

Foto de perfil de Claruska

Claruska

8 Relats

30 Comentaris

12728 Lectures

Valoració de l'autor: 8.84

Biografia:
Vaig néixer el 5 de gener del 1990 (un dia màgic, un regal abançat de reis).
M'encanta l'humor, sobretot l'Andreu Buenafuente!! i també, com no, llegir llibres i ESCRIURE, perquè tinc molta imaginació. No se d'on m'ha vingut aquesta passió per la lectura. Però l'únic que se, és que m'encanta. He rellegit els meus relats i si haig de ser sincera se'n salven un o dos. Els més recents: el poema que he dedicat a la literatura, i l'altre de: "I tu qui ets?". Aquests són, potser, els que més s'acosten al que sento ara. De fet són els únics que crec que són decens perquè no estan sembrats de faltes d'ortografia que fan mal als ulls i historietes inventades sense res en concret a transmetre. Però espero que perdoneu la meva juventud. De fet ara només se'm escapa alguna (parlo de les faltes) el llegir ajuda molt ;) je je