Què en farem del Senyor Carod?

Un relat de: Rubèn Novoa i Arranz

Carod no sap on caure's mort. Té un govern descoordinat. Vegem que ha passat aquest estiu. La premsa gratuïta neerlandesa posava a partir el govern de Catalunya fa dos dies per qualificar el turisme europeu com "de borratxera" (Montserrat Tura dixit, Departament d'Interior, PSC-PSOE). I em pregunto jo, no abasta això al Departament de Turisme del senyor Pere Esteve (ERC), què ni ha obert la boca?

Mentre Carod estava a les Seychelles -com gonfanosament ens recordava a l'AVUI- el seu ad latere Puigcercós es feia l'important per Madrid fent que negociava els pressupostos (en Duran i Lleida (CiU) ja parlava amb Rubalcaba (PSOE) del tema des del juny passat). Carod primerament no acceptava CiU a les negociacions. Ara l'accepta "en segon terme" tot i tenir més diputats que ell. I és que qui mana senyors, i no ens enganyem, tan a Catalunya com a Espanya, és el PSOE.

I com qui no vol la cosa Carod no sap què fer aquests propers tres anys de legislatura. Ni Puigcercós. Puigcercós àdhuc ha cedit la presidència del seu grup parlamentari a les corts espanyoles per "centrar-se en el partit", això és, mirar d'esgarrapar poder a Carod en la lluita fraticïda que porten secretari general i president. Carod, mentrestant, ha mig insinuat tornar al govern. Però Joaquim Nadal ha estat contundent: ni parlar-ne. Va dimitir per quelcom molt greu -l'affaire Perpignan amb Benach, Cassià, Mossos & Company- i no hi ha res més a parlar.

Tres anys al dic sec sr. Carod. Aquest any han estat les Seychelles, l'any vinent serà...

Comentaris

  • ei!, amb tot respecte t´ho dic... eh?[Ofensiu]
    Capdelin | 12-01-2005

    no seria millor... recolzar el govern català, del color que sigui, ja que es trenquen els collons per assolir poc a poc (no hi ha més remei) un xic més de llibertat per a la nostra terra?
    Ai!... "la llibertat guiant al poble" del gran Delacroix... mamelles a l´aire, brandant una sola bandera, seguida per milers de fans...!
    i aquí, a la nostra terra... no podem fer guerres a cops de senyeres ni empastifar-nos l´ànima amb pots de pintura de diferents "colors!"
    la llibertat és BLANCA, barreja de tots els colors!!!
    ei!... amb tot respecte... eh?!
    una abraçada per a tu... i també per a Carod, Puigcercós, Maragall, Macià, Pujol i Companys!

  • ups!![Ofensiu]
    natasha | 12-01-2005

    Gran critica al govern català, però no del tot imparcial!!
    a mi fins fa poc la politica no m'interessava però he vist que formava part del dia a dia i no la podia "rebutjar".
    totalment d'acord amb el comentarista anterior, es veuen massa el colors del partit!!
    apa, siau