Prova de síntesi. 19 de gener de 2011

Un relat de: Capità Borratxo
La meva lletra s'estilitza i es fa encara, si és possible, més ilegible. He decidit, un altre cop, posar-me a escriure. Poesia, teatre, novel·la, assaig? Contes curts? Contes llargs? Què? No ho sé, una mica de tot i res de tot plegat. La "bohème". Sí. Aquí, al Raval. Envoltat de gent "moderna". Joves i no tan joves, comparteixen idees, somnis i realitats. Estudiants, comerciants, tots són iguals, només volen viure. Uns xerren, un altre que pinta, o dibuixa, tant se val, i jo que escric. Quin ambient. Te vermell, tallats i alguna birra. Som artistes. Som artistes? I sort que han prohibit fumar sinó aquí no es podria respirar... Ah... els punts suspensius... com m'agraden! Són com una pausa en una cançó, com un paisatge de fons en un quadre del gòtic. No volen dir res i alhora ho diuen tot. És l'Elvis? La música que sona és inconnexa i no li fa gens a aquest petit bar. Aquí són del Barça. Som i serem. Encara que darrere la barra la pell és torradeta, com diria el Mohammed Jordi. Món global. Em trobo bé. Mirades fosques. Torna el joc. He entrat força avançada la segona part però em considero un revulsiu. A punt per rematar qualsevol pilota de ningú. Quin món! Quin món... No és l'Elvis però és rock. Rock del bo, no la porqueria que fan avui. Aquí tot es relativitza. I encara tinc una hora, però em fa vergonya seure aquí amb només un cafè. Me'n vaig a fer un volt.

Comentaris

  • bona descripció d'un ambient[Ofensiu]
    joandemataro | 24-01-2011 | Valoració: 10

    i bones reflexions les que proposes, especialment estic d'acord amb el que dius dels punts suspensius, a mi personalment m'agrada molt usar-los en els meus poemes
    una salutació des de mataró
    joan

l´Autor

Capità Borratxo

61 Relats

131 Comentaris

55283 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
L'endemà d'aquella nit tot va ser nou. Però res no podria amb les seves ganes d'escriure. El capità va fotre's un bon glop d'aiguardent i obrí el llibre en blanc per la primera pàgina, tot escrivint:

"L'endemà d'aquella nit..."



Si voleu res, us deixo el meu e-mail:

rubenroca77@hotmail.com

Gràcies per tot! (sobretot per les correccions, comentaris, valoracions, etc.)