Primera trobada amb la carla

Un relat de: sensualia

Vaig sortir amb poques ganes d'anar enlloc, i em vaig asseure en un banc de la placeta. Hi havia molta gent anant amunt i avall, però jo no em fixava amb ningú ni amb res en concret. No sé si vaig mig endormiscar-m'hi. El cas és que al cap de poca estona vaig veure que hi havia algú al meu costat. Al banc hi havia lloc de sobres, però s'havia assegut relativament a prop meu. Llegia un llibre, El Perfum. La veritat és que abans vaig veure la portada del llibre que la seva cara. Una noia jove, potser més jove que jo, per allà de la vintena.



- T'interessa el llibre o la noia de la portada? - Em va engaltar ella, imaginant que potser m'havia perdut repassant la imatge de la noia abatuda o endormiscada que ensenyava impúdicament el pit.

- No, no. - Vaig fer jo, sobresaltat i una mica avergonyit. - El llibre ja l'he llegit.

- I què et va semblar?

- Bé. Una mica exagerat. Però em va captivar la idea de la persona que es troba empesa a fer una determinada acció, sense saber ben bé per què ni amb quina finalitat.

- Et passa sovint, això de deixar-te portar per l'instint? - va preguntar ella, ara amb un to una mica més amable, i fins i tot insinuant.

- A vegades. Però avui he tingut un mal dia. Avui més aviat em deixaria portar per qui fos i allà on fos.



Vaig notar que s'havia acostat una mica més, fins al punt que segons quin moviment fèiem els genolls es tocaven.



- I què podries esperar, assegut en aquest banc? - va continuar ella.

- Que una noia guapa com tu em donés corda



Em va sortir sense cap mala intenció, pensant més aviat en la idea d'algú que em donés conversa. Però ella potser no ho va entendre de la mateixa manera.



- Aquí? I per què no passegem una mica? si tens temps, és clar.



No m'ho vaig pensar dues vegades. Tampoc acabava de veure quines eren les seves intencions, però tal com havia dit, em deixaria portar. Només d'aixecar-nos vaig notar que ella m'agafava per la cintura. Primer molt suaument, com si només volgués acompanyar-me amb el gest. Després, la seva mà s'aferrà a la meva cintura i notava que em feia pessigolles. Vam començar a parlar, primer del llibre, després ens vam embrancar en temes més banals. De tant en tant, s'aturava com si volgués concentrar-se per poder-me explicar millor alguna cosa, moment que aprofitava ella per arrambar-se una mica més, refregat el seu pit al meu cos.



- Què et vindria de gust fer ara? - va dir de cop, i amb un to ben neutre.

- Ara... doncs, m'agradaria podem tancar els ulls i esperar.

- Esperar, què? - va insistir, potser esperar alguna proposta més explícita.

- Res, o tot. Depèn de qui tingui al meu costat.



Ella s'havia aturat i m'abraçava més decididament. Va acostar la seva cara a la meva i em va fer un petó al coll. Suau, però intens i humit.



- Vine! - va dir ella, ja més decidida.



Em va fer entrar en un portal d'una casa que es veia força atrotinada i bruta. Probablement no hi vivia ningú. Tant bon punt va haver tancat la porta, em va fer repenjar a la paret i em va dir:



- Tanca els ulls, i no diguis res.



En el moment de tancar-los encara vaig tenir temps de veure com s'acostava la seva cara a la meva. Era una cara rodoneta, capriciosa, de nas petit i ulls oberts. Va començar a petonejar-me el coll, eren uns petons curts i seguits fins esdevenir llepades que de seguida van fer el seu efecte. Vaig haver de respirar fons i contenir-me, perquè havia dit que deixaria fer. Una mossegadeta al lòbul de l'orella em va acabar de despertar tots els sentits. I el meu sexe. Ella ho devia notar perquè, sense deixar de petonejar-me, va començar a recórrer el meu cos amb les mans, per damunt roba. Primer el pit, després baixava per la cintura, s'aferrava amb força a les meves natges i tornava endavant per les cuixes per tornar a fer el camí ascendent, sense arribar a tocar el meu sexe.



Els seus llavis van encaixar amb els meus. D'entrada va ser una carícia dolça, el just per notar el seu sabor, però aviat va endinsar la llengua recargolant-se a la meva boca com si busqués desesperadament per tots els racons. Vaig provar de mantenir-me impassible, però no vaig poder. Vaig agafar-li el cap amb les mans per fer més força en aquell petó que m'estava encenent. Les seves es van dedicar a descordar-me els primers botons de la camisa, per abraonar-se tot seguint als meus mugrons. Llepava i mossegava a un ritme creixent, com si estigués posseïda. S'estava descontrolant per moments, i érem en una escaleta des d'on podíem veure la gent passar pel carrer.



- Has dit que t'agradaria tancar els ulls i esperar - va dir ella amb un to més autoritari - Doncs tanca els ulls i les mans al darrere.



Ells mateix em va posar les mans al darrere de manera que la pressió del meu cos les aferrava a la paret. Vaig resignar-me a mantenir aquella posició, mentre ella continuava resseguint el meu cos fins que una mà es va aturar damunt el meu sexe. Ara notava amb més força la pressió del penis que maldava per sortir, comprimit sota la roba. El va refregar primer amb els dits, però després hi arrambà tot el seu cos. Es movia sobre el meu cos com si l'estigués penetrant, pressionant el seus pits sobre el meu tors.



Amb una habilitat que no acostumem a tenir els homes, em va baixar la cremallera i va esmunyir-hi la mà, frisosa d'acaronar-me sense tenir roba per entremig. De seguida vaig notar els seus dits agafant indistintament el meu membre i els testicles. La respiració se'm feia més profunda, notava una cremor per dins que em pujava del sexe fins al meu cap. Finalment, en alliberar-ho va començar a llepar-lo de dalt a baix mentre el descapullava. Tot seguit, en llepà el gland amb una evident golafreria com si es tractés d'un gelat de maduixa. Tant aviat se l'empassava sencer com resseguia amb els llavis tota la llargada del tronc, que devia haver envermellit de tensió. Mentre amb una mà amanyagava els testicles amb l'altre sostenia amb força el penis per assegurar-se que podia engolir-lo i maniobrar-lo al seu caprici. De tant en tant succionava desesperadament com si volgués extreure'n totes les essències abans d'hora, o el sacsejava amb ràbia donant-se cops als llavis i a la cara. Era evident que la seva excitació no s'allunyava excessivament de la meva. Em bullia el cap i el sexe era a punt d'esclatar. Amb la mà friccionava cada vegada amb més rapidesa, alhora que gemegava un "ara, ara...!". Fins que no vaig poder més, em vaig deixar anar, i vaig poder sentir com un flux interior s'escorria a través del sexe, alliberant-me d'una pressió que se m'havia fet meravellosament insostenible.



Vaig obrir els ulls, i ella era allà, encara ajupida com una gateta satisfeta amb una mà sostenint el meu membre i amb l'altre apaivagant les seves ardors dins de les calcetes. Es va alçar, em va mirar amb tendresa i em va fer un petó als llavis.



- Tant de gust de conèixer-te. Em dic Carla.



Sensualia

Comentaris