Por versus Amor

Un relat de: Nefertitis
Tinc por que la llum dels nostres ulls, aquell moment on les meves ninetes projecten les teves i a l’inrevés, s’esvaeixi. Que un dia, quan ens mirem sentim quelcom diferent i amb timidesa baixem la mirada perquè ens amagui d’aquells sentiments que potser no volem donar a conèixer.
Tinc por que el teu cor no s’acceleri com quan ho fa ara, que el teu cos es distanciï lentament del meu i hi hagin masses barreres per tornar-nos a unir.
Tinc por de moltes coses, però també sé el que sento per tu. Puc dir-ne amor, enamorament, sí, potser les dues coses a la vegada i mil sentiments més. Puc dir-te que quan em beses el meu cos tremola i tota jo em fonc com ho fa el gel amb l’aigua calenta. Que m’encanta escoltar-te, fixar-me en l’expressió dels teus ulls marrons que tant m’hipnotitzen, el to de la teva veu, les línies d’expressió del teu rostre... Quan estic amb tu és com si esdevingués un volcà amb plena erupció. Tot flueix dins meu; pessigolleig a la panxa, necessitat immensa d'abraçar-te, besar-te i no deixar-te anar...
Tinc por de moltes coses, però qui no en té? Així doncs, deixo de banda la meva covardia i visc el moment. Et sento i tinc la certesa que aquest sentiment tant vast pot amb tot això i més.
Avui de nou t’abraço i a cau d’orella et xiuxiuejo: “T’estimo”.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86706 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.