Pokémon Català tercer capitol

Un relat de: Rion
Capítol 3

Tyrogue el pokèmon lluitador

Per fi, després de tants dies cuidant l'ou en Tyrogue va néixer. Se'l veia observador, mirava al seu voltant amb curiositat, fins que la seva mirada es va fixar amb en Tom, el qual va esclatar d'alegria. "Tyrogue, ara serem amics per sempre! Mare vine a veure-ho".

En Tyrogue va fer un somriure d'orella a orella i es va atansar cap en Tom amb la intenció d'abraçar-lo, però de sobte la Chansey ho va parar i amb gestos va explicar que ara tocava nodrir-lo i alimentar-lo, per la qual cosa va treure el seu ou de la panxa.

Les Chanseys produïen ous a la seva bosseta del ventre per nodrir a pokèmon ferits o abandonats i desnodrits. Aquest ou no es de cria, simplement es un ou per nodrir i la nostra amiga Chansey va oferir-li l'ou a en Tyrogue perquè creixes fort. Un cop en Tyrogue va ser alimentat va arribar la mare d'en Tom i va dir: "Vols que veiem que diu la Pokedex del petit Tyrogue?"

En Marc es va sobresaltar i va treure ràpidament una Pokedex tot dient: "En Oak també m'ha donat una". L'Erika i ell la van treure de cop i la Pokedex deia: "Tyrogue pokèmon lluitador, necessita entrenar constantment, per tant, s'ha de controlar el seu nivell de cansament. S'ha de vigilar la relació amb altres pokèmon, ja que tendeix a llençar duels a tothom. Encara que perdi, ell es torna a aixecar i torna a entrenar per superar-se".

En Tom es va girar cap al seu amic i la seva mare, hem de fer una taula d'exercicis per en Tyrogue. L'Erika va dir: "Potser el teu pare té algunes guies per entrenar, però no sé si el petit Tyrogue les podrà aguantar" En Tyrogue es va posar en peus i va fer gestos de lluita demostrant que estava preparat per tot.

L'endemà en Tom, la seva mare i els pares d'en Marc van acomiadar-se del nou entrenador en què s'havia convertit en Marc, i així van anar passant dies...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Rion

3 Relats

1 Comentaris

647 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola aquí Roger o Rion com em coneixen per les xarxes. Vaig néixer amb esquizofrénia simple, va costar molt de temps diagnosticar-me, però en el procés he aprés moltes coses i ara la vida em va una mica millor.



Des de ben petit m'agrada escoltar històries fantàstiques i llegir-les, cosa que em va permetre disfrutar de premis en els jocs florals de la meva escola. A la meva primera part de l'adolescència vaig començar a fer historietes escrites per que el meu germà petit les gaudis. De fet, vaig estar escrivint una petita novela basada en el mon de Pokèmon que al meu germà li va encantar; llàstima que s'acabes perdent tot. Poc després vaig començar a tenir problemes greus degut a la meva malaltia.



Ara que tinc 34 anys, m'he proposat ser escriptor, es un somni que persegueixo des de ben petit. Aquestes sòn les primeres línies què escric en públic, pot ser cometo moltes faltes d'ortografía o de gramàtica, espero que sapigueu perdonar-me i ensenyar-me per aprendre.

Tinc com a objectiu a llarg plaç crear per escrit el meu mon interior, una saga de literatura fantàstica, però això ho deixaré per quan en sapiga més.



La primera historia que m'agradaria explicar-vos es la que vaig escriure al meu germà, si, la de pokèmon, es un mòn que tinc apamat i en el cuàl em sento còmode.



Moltes gràcies per seguir-me i gaudir amb mi d'aquest procés d'aprenentatge.