Rion

3 Relats, 1 Comentaris
647 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola aquí Roger o Rion com em coneixen per les xarxes. Vaig néixer amb esquizofrénia simple, va costar molt de temps diagnosticar-me, però en el procés he aprés moltes coses i ara la vida em va una mica millor.



Des de ben petit m'agrada escoltar històries fantàstiques i llegir-les, cosa que em va permetre disfrutar de premis en els jocs florals de la meva escola. A la meva primera part de l'adolescència vaig començar a fer historietes escrites per que el meu germà petit les gaudis. De fet, vaig estar escrivint una petita novela basada en el mon de Pokèmon que al meu germà li va encantar; llàstima que s'acabes perdent tot. Poc després vaig començar a tenir problemes greus degut a la meva malaltia.



Ara que tinc 34 anys, m'he proposat ser escriptor, es un somni que persegueixo des de ben petit. Aquestes sòn les primeres línies què escric en públic, pot ser cometo moltes faltes d'ortografía o de gramàtica, espero que sapigueu perdonar-me i ensenyar-me per aprendre.

Tinc com a objectiu a llarg plaç crear per escrit el meu mon interior, una saga de literatura fantàstica, però això ho deixaré per quan en sapiga més.



La primera historia que m'agradaria explicar-vos es la que vaig escriure al meu germà, si, la de pokèmon, es un mòn que tinc apamat i en el cuàl em sento còmode.



Moltes gràcies per seguir-me i gaudir amb mi d'aquest procés d'aprenentatge.

Últims relats de Rion