Pokémon Català primer capitol

Un relat de: Rion
Capítol 1 Poble Paleta

Poble Paleta és on moltes llegendes del món pokémon han surgit, allà és on el protagonista de la nostre història va néixer, ell es diu Tom Jared fill d’un entrenador molt estimat a Kanto, Tony Jared, conegut pel poder dels seus pokémon tipus roca, acer, terra i lluita. Tony pertany a una associaciò que defensa els pokémon a nivell mundial, sempre anava i venia a casa i la seva dona, la mare d’en Tom, el va criar pràctimaent ella sola. Erika Jared, com es diu la mare, treballava amb en Professor Samuel Oak eminent professor pokémon i que també viu a poble Paleta.

Samuel Oak, o professor pokémon com el coneixen alguns, també era un home ocupat i quan anava a Johto al seu programa de ràdio deixava a càrrec del laboratori a la mare d’en Tom, l’Erika.

Així van passar els dies a casa seva, quan tant el pare com la mare estaven ocupats en Tom es divertia amb la Chansey de la seva mare que el cuidava amb molt d’amor.

Tom es va anar fent gran i cada cop veia menys al seu pare fins que un dia, la seva mare i ell van rebre una carta i un objecte molt extrany. La carta deia: Estimat Tom i estimada Erika, estic en una missiò cabdal pel món pokémon, se que no he sigut ni un pare ni un marit exemplar però aquí us deixo un regal per cada un.
Per l’Erika hi havia una pokédex amb una llista enorme de pokémon mai vistos a Kanto, va somriure i va pensar que preferiria que estigues ell amb nosaltres, va agafar la pokédex i va mirar cap a en Tom. En Tom, que ja tenia els 10 anys, tenia una espécie d’ou mai vist per ell, a l’Erika se li van il·luminar els ulls. Tom! És un ou de pokémon, el teu pare t’ha donat el teu primer pokémon.

En Tom va començar a cridar d’alegria fins que va preguntar a la seva mare com cuidar l’ou. L’Erika va agafar en Tom i li va dir que anirien cap al laboratori d’en Oak. Es van acomiadar de la Chansey i van enfilar cap al laboratori.

Per aquell caminet es veia gran part del jardí fantàstic del professor, es veien grandissims pokémon de totes les regions. Charizard de Kanto volan i treien flames, Feraligatr de Johto fent guirigall a les aigües del jardí i molts més que en Tom només havia vist allà.

Al arribar al laboratori, en Tom, va anar ràpidament amb l’ou cap al professor. L’Erika va explicar a en Oak el que havia passat i sorprenentment n’ Oak, estava al corrent. El professor li va preguntar a en Tom, vols saber quin pokémon és? En Tom amb ulls brillants va dir que si si us plau i en Oak va procedir a posar l’ou en un aparell. Oak va dir que el seu homòleg de Johto, en Professor Elm va descubrir tot elñ que se sap avui dia dels ous i naixements pokémon.

Doncs petit amic meu, aquest ou conté el pokémon nadò anomenat Tyrogue del tipus lluita, i sense dexiar acabar al professor en Tom va dir : Com els del Papa, mentre mirava a la seva mare.

Aprofitant que ara en Tom estava distret, en Samuel, que es com li deia l‘Erika amb confiança va fer-la passar al despatx i li va comentar el per qué d’aquesta carta d’en Tony.

Els dos van decidir que en Tom no en sapigués res fins que fos més gran, no valia la pena preocuparlo. De sobte en Tom es va girar i els hi va dir: Vull treballar aquí!

En Oak es va sorprendre i va dir: Primer ha de néixer en Tyrogue, però per mi encantat de tenir un ajudant més.

Comentaris

  • Mons imaginaris[Ofensiu]
    Iona | 28-05-2022

    Gràcies per compartir el teu relat.

    Et passo el primer consell que em van donar els companys relataires de Relats en Català en els meus inicis. Va bé utilitzar un corrector abans de penjar els textos al portal. Jo normalment faig servir aquest: https://www.softcatala.org/corrector/.

    Endavant!

l´Autor

Rion

3 Relats

1 Comentaris

643 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola aquí Roger o Rion com em coneixen per les xarxes. Vaig néixer amb esquizofrénia simple, va costar molt de temps diagnosticar-me, però en el procés he aprés moltes coses i ara la vida em va una mica millor.



Des de ben petit m'agrada escoltar històries fantàstiques i llegir-les, cosa que em va permetre disfrutar de premis en els jocs florals de la meva escola. A la meva primera part de l'adolescència vaig començar a fer historietes escrites per que el meu germà petit les gaudis. De fet, vaig estar escrivint una petita novela basada en el mon de Pokèmon que al meu germà li va encantar; llàstima que s'acabes perdent tot. Poc després vaig començar a tenir problemes greus degut a la meva malaltia.



Ara que tinc 34 anys, m'he proposat ser escriptor, es un somni que persegueixo des de ben petit. Aquestes sòn les primeres línies què escric en públic, pot ser cometo moltes faltes d'ortografía o de gramàtica, espero que sapigueu perdonar-me i ensenyar-me per aprendre.

Tinc com a objectiu a llarg plaç crear per escrit el meu mon interior, una saga de literatura fantàstica, però això ho deixaré per quan en sapiga més.



La primera historia que m'agradaria explicar-vos es la que vaig escriure al meu germà, si, la de pokèmon, es un mòn que tinc apamat i en el cuàl em sento còmode.



Moltes gràcies per seguir-me i gaudir amb mi d'aquest procés d'aprenentatge.