Poema de ningú.

Un relat de: onatge

Poema de la e...
Del negat, de l'ofegat,
de la tristesa, de la soledat,
de l'enamorat, del penjat.
Del captaire, del minaire.
Vivim allunyats de
les forces solidàries.
Els botxins i els executats.
Els que ploren i riuen
i els minaires...
Els que viuen de caritas
i la panxa del senyor rector...


Poema de la a...
Dels amants i dels enterrats,
dels covards i dels massa valents,
dels negats a creure
que tot es pot creure...
De les autoritats i dels morts de gana.
Dels comdemnats només per haver nascut...
De la llibertat i els esclavitzats.
Dels combregants i els esclavitzats.
El bisbe i el bisbat
i la fe dels escarabats.
De tots els assassinats
per la seva honestedat.


Poema de la i...
Dels que prediquen el camí
i ells en segueixen un altre.
De l'assassí i el botxí.
Dels enriquits i els que
es volen enriquir.
Dels ideals i els idealistes.
De les consignes que
són més velles que el pergamí...
De l'enriquir i el que
rep l'escopinada.
De tot el dit i no dit,
i el que només és un dir...


Poema de la u...
Dels abatuts i els corromputs.
Dels que no en parla ningú.
De la veritat i dels
que no creuen a ningú.
Del diner d'u i no de tu.
De les llàgrimes d'un ull
i el somriure de l'altre
que no veu ningú.
Els ideals que no defensa ningú.
Es recompensarà a qui
trobi el sentit comú...
I les arrels que sembla
que no són de ningú.

Poema de ningú...


onatge


Comentaris

  • FELICITATS !!![Ofensiu]
    F. Arnau | 11-01-2009 | Valoració: 10

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    F.

l´Autor

Foto de perfil de onatge

onatge

462 Relats

846 Comentaris

395668 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc nascut mortal amb data de caducitat, però mentre tant navego a rem per la vida i estimo i sóc feliç, no ho digueu a ningú em prendrien per boig...
Escriure és com respirar, aigua per la set, és el far que sempre em duu a la meva platja...
Abans el meu cos no sigui un eco de foc i cendra... VISC.


No ajornis el viure. Viu i estima en grandesa i en profunditat. Estimar no té sinònim.


(la data de publicació dels poemes no es correspont amb la que foren escrits)

GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS. EL GUST ÉS MEU I LA PACIÈNCIA ÉS VOSTRA.

Per al que convingui, no mossego.

onatge@gmail.com

onatges.blogspot.com