PETITES DECISIONS QUE ET CANVIEN LA VIDA

Un relat de: TITÀNIA

A vegades petites decisions banals i aparentment sense importància, com ara anar un dissabte per la nit a una discoteca, en comptes d'un concert, o a sopar amb una amiga i no amb una altra, et poden acabar canviant la vida.

Coneixes persones que t'acaben influint per sempre. En un principi t'alegres que hagin aparegut, que donin un tomb a la teva monòtona vida, que et vulguin conèixer, que s'interessin per tu, que t'ensenyin coses noves, que puguis fer el que ja havies oblidat. El problema és que amb la novetat i l'emoció, perds la perspectiva, et penses que aquest cop serà diferent i durarà, però, no és així, mai ho és, les coses bones a la vida són escasses i fugiceres, quan comences a gaudir-ne desapareixen de la mateixa manera com van arribar, per casualitat i sense voler. I tot torna a ser monotonia, tristor i frustació, per no haver sabut fer-ho millor, per no haver pogut retenir aquells bons moments en que vas aconseguir somriure, ser feliç i pensar que la vida podria ser diferent.

Et preguntes, sense obtenir cap resposta, perquè d'un dia per l'altra deixes de ser algú important, una prioritat, per acabar al final de la llista, l'última opció de la qual ja ningú no se'n recorda, perquè no té cap interès. La ràbia i la impotència t'invadeixen, s'enduen la il.lusió, la seguretat i la confiança, i es converteixen en les teves aliades, les úniques companyes de viatge.

Aquelles decisions que en el seu moment semblaven tant encertades, ara esdevenen tot el contrari, una equivocació, un record amarg i tenyit de gris, que una vegada més et rossega per dins i per fora, un munt de promeses i projectes que se'ls endurà el vent, un principi sense final feliç, una història més a recordar amb nostalgia, aquella que t'invadeix els divendres per la nit i et deixa els dilluns pel matí, o potser, en realitat, no et deixa mai.

Comentaris

  • Pero i sino...[Ofensiu]
    Rocblanc17 | 16-05-2007 | Valoració: 10

    Si que hi ha decissions que ens canvien la vida i no a millor, però sino ho haguessim provat sempre ens quedaria el dubte de que hagués passat.

  • Això![Ofensiu]
    Frida/Núria | 10-05-2007 | Valoració: 10

    Una història més a recordar, a la fi que és la vida sinó un cúmul d'histories a la memòria?
    M'ha agradat llegir-te.

  • Anim![Ofensiu]
    Centaure | 04-05-2007

    Hola bruixeta!

    L'escrit és molt maco, molt profund.

    M'agradaria trobar les paraules més adients per donar anims, suport o almenys una petita alegria.

    Que puc dir? La vida és canviant, tot passa, i les persones que anem coneixent també canvien, arriben, canvien i marxen, el que si podem fer es pensar quine coses aprenem d'elles, a vegades dels altres, també ens fan apendre coses sobre nosaltres mateixos. I tota experiencia és bona si la sabem aprofitar, gaudir en el seu moment, encara que sigui un moment molt petit, petitissim.

    petons

  • ..EL MEU MON ELS MEUS AMICS...[Ofensiu]
    ATZAVARA | 02-05-2007

    bruixeta!!!
    "...no desitjo una altre cosa, els meu mon, els meus amics...."
    endavant!
    atzavara.

  • Cert però..[Ofensiu]
    Biller | 28-04-2007 | Valoració: 8

    Tens raó però crec que hem de buscar aquelles coses i aquelles persones que fan de la nostra existencia, una alegria.

    Està molt bé, de debò.

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82362 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!