Per què enganyar-nos

Un relat de: PrEsKoT

Perquè enganyar-nos ... tothom voldria com a noia ideal; doncs a una xicota jove, alta, rossa i per que no; que tingués bon tipus. Però clar te un inconvenient, millor dit dos inconvenients.
Primer problema, que la noia en qüestió, que la noia estigui molt bé de cos però a lo millor ens troben amb la sorpresa de que es poc intel·ligent; es a dir que sigui molt llepafils o que s'interessa més per la seva imatge que per res més i quan li parles d'algun tema per a gent d'una certa intel·ligència, ella no sap de que et refereixes. Aquest cas es troba amb molta freqüència.
El segon cas es que et surtin amics per tots cantons; es a dir, que si ella esta bastant bé de tipus com el cas anterior; en aquells moments en el que tu creies que només tenies 4 o 5 amics, aquest set multipliquen per deu. Fiquem un cas, tu surts un dissabte a la nit amb la teva xicota i en un moment de la vetllada, fiquem el cas de que vas al WC, al tornar et trobes amb 4 o 5 nois envoltant-la. Clar com reacciones dons fent-los fora i deixant-los clar que es la teva xicota no una que esta allí per a veure si cau alguna cosa. Però clar el perill es de que ella ja els hi hagi donat el seu numero de telèfon i clar, mai se sap quan ella et deixarà per anar amb un d'aquells nois, que per norma seran millors que tu i tindran millor cotxe i perquè no, més recursos econòmics.
Però bé, el tema es la teva xicota ideal. Jo crec que tothom, tant nois com noies, busca a aquesta persona sobretot els dissabtes per la nit a una discoteca; però no s'han parat a pensar que el noi/a que estan buscant es aquella persona que coneixes de fa temps, que mai has gosat de declara-li el teu amor que has anat acumulant al llarg dels anys desprès d'haver passat moltes experiències junts. Potser aquesta persona es més propera del que et penses, com ara una veïna del teu propi bloc de pisos o del teu carrer; o perquè no una companya teva de classe.
Fiquem el cas de que es una ex companya teva de classe, que tothom la tenia com l'aneguet lleig de l'aula, però al cap dels anys s'ha transformat en un preciós cigne; igual que passa el famós conte. Però això mai se sabrà quan et trobaràs en la teva xicota o xicot ideal, però sempre ens quedarà el gran dubte: Aquest canvi d'aneguet lleig a preciós cigne es per un be natural o gràcies a l'ajut d'un cirurgià plàstic.
En resum , per la meva opinió, no crec que la gent sempre digui quan esta amb un noi/a que es la seva noia ideal perquè no se quantes chorrades, crec que ens tindríem que ficsar més si es la persona que ens convé més no per tal de com es el seu físic, si et sorgeix una noia simpàtica, amb sentit de l'humor i que no sigui gaire tonteta, aquesta es la presumpte noia ideal, es ben igual de com sigui el seu físic si rosa, morena , pel-roja o albina, l'important es el seu interior i si es bona persona. I si a la demés persona no els hi cau bé, que es bombin, ja que per tu aquesta es per tu la teva noia ideal.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

PrEsKoT

6 Relats

0 Comentaris

5815 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Doncs vai neixer a Les Borges Blanques el 15/9/1979.
tinc el titol de tecnic especialista en cuina i tb tecnic especialista en pastissria, es a dir, que soc cuiner i pastisser.
La meva aficio a escriure pos suposo pq m'aburreixo i tinc coses a dir.
EL meu escriptor favorit es sens dubte Stephen King,pero el millor llibre no es seu, es de David Baldacci i porta el titol de A cualquier precio.
I no he llegit encara cap llibre del Dan Brown, pq no em diu res, un escriptor tant mediatic