Freakilandia o el país del freaks

Un relat de: PrEsKoT

Desde fa un cert temps al nostre país, ja no es tindria que anomenar España, se'l tindria que ser rebatejar amb el nom de Freakilandia. Per que us preguntareu, doncs molt senzill.
Ultimament al nostre entorn ha sorgit un sub món o sub espècie, o perquè no hem trobat el esglaó perdut de una civilització nova. Aquests espècimens son els nostres estimats Freaks.
Com reconèixer aquest individus, doncs molt fàcil, tu conectes el seu gran medi per fer-se veure es a dir la nostre estimada televisió privada, si si, per que no dir-ho : Tele 5 i Antena 3.
Deuen tindre predilecció per aquestes dues cadenes estatals, ja que només surten en aquestes dues, no sortiran pas al telediari de Televisión Española; no m'imagino al senyor ( per dir-li alguna cosa ) Alfredo Urdaci, parlant sobre Paco Porra o Tamara Seisdedos.
Ara potser he exagerat una miqueta, ja que TVE 1 si que te un programa d'aquest tipus però es mes suau, ens referim al programa Gente, que en la seva segona mitja hora, si que reflexiona sobre aquest personatges, pero no els nous si no ja personatges més coneguts, que també entre en el món Freak.
Tornant al món de Tele 5, cal remarcar un munt de programes dirigits per a dones de casa o per marujes ( dones que s'hen assabenten de tot el que passa en el mon de la premsa rossa ); anomenarem els programes predilectes i farem un breu comentari:
Dia a Dia, programa que ens desperta cada dia per allí al voltant de les 11 del mati i el presenta la gran Maria Teresa Campos, es un programa espès d'entendre, ja que es passen tot el programa parlant sobre aquest tipus de gent. I no cal olvidar-nos dels seus contertulians de gran nivell intel·lectual, com son Alejandro Lequio, Juan Adriansens, Enrique del Pozo i diverses dones que estan molt asabentades del tema freak.
Al l'hora de la migdiada ens complau veure el programa Aquí hay tomate, no se el nom dels presentadors ni m'interessa, bé només se sap que el presentador perd oli per tots cantons. Es la nova versió del programa Que me dices!! , però amb la diferencia que en aquest fan reportatges més sarcatics i amb preguntes més irritants per ficar encara més merder, però sobretot després dels reportatges, per ficar més el dit a la llaga entren en directe els contrincants dels entrevistats per treure mes draps bruts sobre els seus passats o el seus vicis, per aixi tenir més material on poder treballar.
I si encara no en tens prou tot seguit bé el programa A tu lado, que segueixen parlant dels mateixos temes que en el programa anterior. En aquest canvia tot una miqueta perque també tenen contertulians molt llestos, com son Carmina Ordoñez, Kiko Matamoros, Ex-concursant del programa Gran Hermano (aquest es el programa ideal per les noves generacions Freaks ). Però en aquest Talk-show hi ha la part subrealista del mon freak, son els anomenats Freaks desconeguts, personatges que surten del mon normal per explicar les seves desgracies, o homosexuals que son com personetes boges, per explicar-nos la deshonra dels homosexuals.
A l'horari nocturn arriba els programa estrella per excel·lència Cronicas Marcianas, presentat per Xavier Sardà, no cal fer cap comentari perque tothom la vist, i qui digui que no la vist es un mentider.
Finalment per acabar bé la setmana ens fiquen durant quatre horetes de res, el programa Salsa Rosa. Es un programa curiós perque fan més anuncis que no programa. El curiós es que el presentador abans feia programes d'investigació... clar ara entenc on sa ficat, esta investigant si es el esglaó perdut.
Parlem ara d'Antena 3 Televisión, aquest canal no te gaires programes sobre el mon Freak.
El primer de tot es pel matí, Como al vida misma presentat per Alicia Senovilla: Intentar fer la competència a Tele 5, però no pot ja que l'altre canal es el líder d'audencia.
Desprès de la migdiada bé la estrella d'aquest canal Sabor a Tí, dirigit per la gran escriptora Anna Rosa " Fotocopia " Quintana. També tracta el mon Freak, però en un nivell més tranquilet, només tracta els temes Jesulin, Pantoja i Rocio Jurado. EL contrari dels demés programes es que en aquest si que te contertulians de un bon nivell intel·lectual.
Tot seguit ens bé el programa del sub mon Freak, El diario de Patricia, es a dir cada dia la senyoreta Patrica Gaztañaga, ens proposa un tema, per exemple: Mi marido me pega y me es infiel, pero yo no me quiero separar de el ( per dir alguna cosa ). I veus entrar dones d'uns 35 anys a munt i t'explica desde el dia que es va casar, la primera pallisa que li va donar el marit, amb totes les dones que li ha fet el salt i ella encara diu que se l'estima i que es un bon home. Au va aixo no seu creuen ni els guionistes que escriuen aixo.
Finalment el programa Donde estas corazón no el comentarem perque es 100% Salsa Rosa, l'unic que canvia es el presentador.
Bé hem parlat dels programes estrelles de la televisió, però ens hem deixat l'important els nostres estimats Freaks, ja que sense ells no existirien aquest programes. Ficarem uns quants exemples.
El que va ser el precursor del moviment Freak va ser Paco Clavel, qui no el recorda, mes que una persona semblava una barbie o mes español la Mariquita Perez. Es un home ( ?? ) que sempre es canviava el color del cabell, portava unes ulleres de pasta horroroses, i sempre vestia colors llampants, bé tothom el te al cap.
Les ultimes generacions de Freak han augmentat.
Tamara Seisdedos i al seva mare; aquestes dues si que fan pena. Aquesta noia va ser novia de un altre personatge anomenat Paco Porras, ella s'autoanomena cantant, es adicta a les operacions de cirurgia estètica, que li serveixen de poca cosa. Pero lo més curiós es que la pobra noia s'ha intentat suïcidar no se quantes vegades però sempre s'hen surt, i clar aprofita per aparèixer en aquest programes per explicar com va anar el intent de suïcidi. Això si sempre amb la seva mare la senyora Margarita Seisdedos, una dona petiteta però amb molta mala llet, només per dir-te que portava un totxo al bolso.
Paco Porras, un il·luminat de la vida. Diu que té no se quants títols de medicina i ara exerceix de metge de les verdures, diu que cura malalties amb verdures. Va tindré els seus moments televisius però ara fa temps que se l'ha perdut de vista.
El arlequin, un altre personatge rar, sempre va vestit d'arlequi i intenta fer la vida impossible a la Tamara. Es poc conegut però es deixa veure molt per les televisions. Es l'únic que ha comprovat que era veritat lo del maó a la bossa de la senyora Margarita Seisdedos.
Leonardo D'antés, es un pseudònim, aquest " cantant" bastant penós i mediocre, va sorgir del no res i encara el tenim aquí. Les seves cançons no rimen ni res pero fan gracia les seves coreografies, ha muntat algun numeret amb Tony Genil i Loli Alvarez.
Tony Genil, també es un pseudònim, també cantant que va tenir una agra polémica amb Tamara, ja que deia que al cançó que cantava era seva.
Loli Alvarez, una rosa molt tonta, que després de fes la cirurgia va quedar encara més lletja. Va intentar fer un muntatge amb el seu marit i una altra senyora però li va sortir el tret per la culata, i ara per ara esta desapareguda del mon Freak.
La família Ubrique - Bazán, que dir d'aquest clan, aquest si que es un culebrot. Tots tenen una llarga llista d'amants i ex-dones que no s'acabaria mai. El més polemic en Jesulín i el " gigolo " de son pare.
Belén Esteban, es famosa tan sols per ser la ex-dona de Jesulín de Ubrique. Ha tingut moltes relacions pero no n'ha funcionat cap.
Parlem del famós trio Isabel Pantoja, Julian Muñoz i Maite Zaldivar. Aqui em de pendreu en calma perque es dificil d'explicar. Julian i Maite eren marit i muller, fins que va apareixer la Pantoja. Ell deixa a la dona i s'hen va amb l'altra; de retruc a ell el fan fora de l'alcaldia de Marbella. La ex-dona denuncia a Julian i ara tot aixo esta en els jutjats, i per ficar més merder denuncien a la Pantoja per haver adoptat de forma il.legal a la seva filla peruana. Jo em pregunto no seria més facil tancar-los a tots tres a San Boi??
Uns altres freaks son la Rociito i Antonio David Flores, ella filla de una famosa tonadillera i ell un ex-guardia civil, el seu matrimoni va durar dos anys i es van separar, fins fa poc es tiraven els plats pel cap.
El Padre Apel.les, diguem que es capella, o el que fa creure a tothom. Va sorgir del no res i de cop i volta estava en tots els saraus. De rebot també va fer famosa a Yola Berrocal, pel que es veu els van enchampar en un carreró fosc en unes actituds no molt catòliques.
Yola Berrocal, la reina de la silicona, l'únic lloc que no en deu porta deu ser al cervell. Ha tingut molts enrenous amb diversos personatges freaks, el més famós va ser quan participava en el gran programa freak Hotel Glam, que va tenir uns jocs sexuals amb un altre concursant anomenat Dinio.
El cubà Dinio, va entrar a España gràcies a l'ajuda de Marijita Diaz, al deixar la relació es van tirar els plats un a l'altre durant molt de temps.
I per no fer-ho més llarg acabarem amb Pocholo Martinez Bordiu, si un personatge d'allò més interessant, perquè el seu padrí es ni més ni menys que el nostre caudillo en Franco, si alcés el cap pobre home s'hen tornaria directament cap a la tomba o ves a saber el que li faria. Bé aquest personatge també va sorgir del programa Hotel Glam, va muntar molts enrenous sobretot pel tema de la motxilla i per que es ficava molt amb la pobra Yola Berrocal, però bé no el canviaríem per res del mon ja que dona molt que parlar.
La reflexió final es, perquè només sorgeixen aquest personatges aquí a España??, segurament que a França o Itàlia també en deuen que tenir, però estaran tant malament com els nostres, qui sap potser n'estan més de sonats que els nostres, quan ho descobreixi ja ho diré.
Però en realitat això a nosaltres ens deu agradar sinó no compraríem totes les revistes del cor que surten al mercat, trobo jo, no??



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

PrEsKoT

6 Relats

0 Comentaris

5816 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Doncs vai neixer a Les Borges Blanques el 15/9/1979.
tinc el titol de tecnic especialista en cuina i tb tecnic especialista en pastissria, es a dir, que soc cuiner i pastisser.
La meva aficio a escriure pos suposo pq m'aburreixo i tinc coses a dir.
EL meu escriptor favorit es sens dubte Stephen King,pero el millor llibre no es seu, es de David Baldacci i porta el titol de A cualquier precio.
I no he llegit encara cap llibre del Dan Brown, pq no em diu res, un escriptor tant mediatic