Per aquella nit, tocada pel JazZ!

Un relat de: SomriureXsobreviure

Vam començar la conversa sobre;Miles Davis, Erik Truffaz, Charlie Parker, Raúl Reverter, Llibert Fortuny, Raynald Colom, Telhonius Monk... I potser et preguntes: Qui són aquests personatges?
Molts podrien haver acabat la conversa amb un simple: "no m'enteo del què em dius"però jo, sabia de què anava alló, coneixia perfectament cada un dels noms nombrats la història que duia a darrere, el JazZ.
Només nosaltres dos, drets al costat d'un banc del parc, on tots els altres companys descansaven, i uns auriculars compartits entre quatre orelles podien sentir el què nosaltres dos sentiem. Tota jo disfrutava d'aquell mment, era la primera vegada que podia compartir el jazz amb algun company, ( no hi ha gaire gent jove que escoli jazz!!!!) el plaer de saber que no era l'únic esser humà que aquella nit pujaria a l'acenari portant el ritme del swing amb mi, era increible. Era la primera vegada que compartiria secció de vents, amb una persona que realment estimés el jazz, i el toqués.
Realment, aquest noi era genial. I vaig arribar a la conclusió que podiem ser grans amics, i no amics com haviem set fins ara.
Un petò per tu, des d'aquí!

Comentaris

  • Avegades...[Ofensiu]
    PAULA_93 | 13-07-2006

    Avegades la música uneix i fa més fortes les amistats... Avegades les trenca...