Pensaments

Un relat de: TITÀNIA

Sovint voldria dir tantes coses que no sé per on començar, tot un seguit de pensaments s'acumulen i insisteixen impacients perquè els deixi sortir, les paraules es passegen inquietes al meu voltant, però, aquest pas del cap a la boca sempre és difícil, com un camí amb corbes i entrebancs, que quan arribes al final, ja no és el mateix. Els pensaments perden intensitat i les paraules no expressen ni la meitat dels sentiments. Aquella frustració de voler dir tant per no acabar dient res, m'acompanya cada cop de més aprop, m'oprimeix el pit i em produeix una sensació de buit latent. No sé com és possible que l'origen i el destí estiguin tant lluny, potser és la por a les paraules que no em deixa dir, la por a les respostes, la por de deixar veure massa de mi mateixa, perquè disfressar els pensaments és un escut que a vegades et protegeix dels dards que et llença la vida.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82377 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!