Paper mullat

Un relat de: Aquiiara
Quan menys t’ho esperes la reminiscència et torna a abatre.

Rafegues de ventades llunyanes que transporten olors del passat. Records que s’espeteguen contra els dèbils murs que em protegeixen i fan que tot trontolli per uns instants. I jo, per les muralles a recer, em tanco en un món interior que mai viuré, tot confiant plenament en les paraules de vells companys i companyes que em prometen sempre estar dins meu. Aïllat i clos, per voluntat pròpia i per evitar lesions, construeixo castells que queden gravats sobre paper. Fortaleses teclejades que s’esborren si no guardes i que mai m’empararan. Perquè un record com una espasa s‘estavella travessant el baluard i amb una facilitat més que admirable crea una segona esquerda sobre una paret suposadament infranquejable que encara no sé com adreçaré. Els murs de paper es desplomen i la meva teòrica racionalitat s’enfonsa, cosa que em demostra haver estat perdent el temps. Però és que jo encara desvalgut m’estava afanyant en resoldre una antiga escletxa per la qual entren els monstres i sobrevolen el meu cap, recordant-me que la joventut no vol dir força i que sóc orfe del passat.

Sempre plou sobre lloc mullat i així l’esvoranc es va fent gran.

Comentaris

  • betixeli | 21-09-2012

    També hi ha monstres bons, que potser tenen una mala entrada, però que amb el temps acaben esdevenint millors que els records. O això espero!
    M'agraden els teus relats, per cert.

l´Autor

Aquiiara

25 Relats

42 Comentaris

21660 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
Sóc nascut el 1990 encara que no va ser fins entrats al nou mil·lèni que vaig conéixer el plaer de l'escriptura. Des de llavors em sento més lliure. Un plaer escriure i llegir-vos, el relats i els comentaris que m'ajuden a millorar i a valorar-me els escrits!
Una abraçada