On ets amor?

Un relat de: Shenka4

Vas marxar amb il·lusió a aquell viatge, jo t'esperava, confiava en el teu amor. Al cap i a la fi, tots els dies em trobava amb tu, encara que no físicament, sempre estaves en el meu pensament.

Idiota innocent...Si hagués sapigut que aquest, seria causant del desenllaç de la nostra història, t'hagués retingut, hagués obstruit les teves passes! On ets amor?

Mai havia sentit aquest amargor al meu estómac, les meves llàgrimes sorgeixen soles, dels meus ulls que, cansats i perduts, necessiten veure't.

Sí, veure't, estúpida enamorada. Després de les paraules sense arguments que ahir em deies, després de la teva mirada que, freda com mai, em destrossava.

Desesperada, traicionada, frustrada, decepcionada, enganyada, desil·lusionada, dèbil, abatuda, deprimida, costernada i DESTRUÏDA! M'has deixat com mai hagués imaginat.

I els teus t'estimos? I els teus "vull estar amb tu sempre"? On ets amor? No recordes els moments que hem compartit?

Les nostres mirades, els petons infinits, les nostres llargues caminates, els moments graciosos que desencadenaven eterns somriures, les abraçades. En un altre món, sols tu i jo. I ara, dis-me, on ets amor?

I les promeses de marxar junts? I els repetins "vull casar-me amb tu"" que em feien tan feliç? On són? On ets tu?
Em quedo amb l'última dissabte, recordes? AMOR, AMOR I AMOR....

Torna, però torna unicament TU. Com et recordo, com tu em sabies recordar. I torna'm la il·lusió, les ganes de viure, torna'm el meu cor, ajuda'm a dormir, evita les meves llàgrimes, i abraça'm, que jo t'abraçaré tan fort...

ON ETS AMOR? Espero que em busquis demà, i si no, marxa per sempre...
Pero mai, i escolta'm ara, MAI podràs trobar algú que t'estimi ni la meitat del que t'estimo jo.









Comentaris

  • jo...[Ofensiu]
    sucdetaronja | 20-04-2007 | Valoració: 9

    jo he visgut això,m'he sentit així. i sols dir-te que amb il·lusió i esperança tot canvia quan menys t'ho esperes. el temps és el millor mestre i la cura per a tot. segueix escrivint i ja m'aniré passant. encatada d'haver-te trobar per ací. ànim!!

  • La teva mà i la meva[Ofensiu]
    gironi | 02-03-2007

    Si t'agafo la ma i et dic el que he sentit no em creuries..
    Mentre llegia, les paraules s'anaven fent meves i sentia com allo que escrivies tambè havia format part d'alguna manera de la meva vida.
    Hi hauria gent que diria que és casualitat, o que simplement em viscut situacions semblants, però jo crec que això ve d'alguna cosa més llunyana. De la magia de la vida si m'ho permets dir sense riurete'n...
    Diria que en algun moment o altre vam estar a un altre nivell, on el desitg i la timidesa formaven una parella perfecte, on els nostres sentiments reaccionaven de forma igual en un equilibri. Vam viure sobre un màxim punt de l'apreci.
    Es bonic recordar certs sentiments i emocions que voldriem que retornesin *jo voldria*.
    Però mai s'ha de deixar de distingir el que és somni i realitat...
    Per tan, tal com el desti ens va unir en un principi, i separar en un final.. Sembla que mai més les nostres mans es trobaran, i tampoc els meus sentiments tarribaran...


    A vegades sento no haber format una part més llarga de la teva vida.. tot i això espero no oblidarte mai ^^

  • Vida de nóvios[Ofensiu]
    Pastilla efervescent | 21-02-2007 | Valoració: 7

    M'ha agradat! No està gens malament...Em dóna la sensació que això ja ho he viscut ...I és tal com ho descrius! Continua així! Petons.


    <>

l´Autor

Shenka4

5 Relats

12 Comentaris

6837 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig nèixer l'any 1990 a Lleida, i desde ben petita m'ha apassionat el món de l'escriptura. Fa dos anys vaig guanyar un concurs de redacció i vaig conèixer gent meravellosa. Escriure es l'única cosa que mai se'm complica.