Com tu m'has ensenyat

Un relat de: Shenka4

Destroçeu-me un altre cop,
ja sabeu que resisteixo,
això es el que m'ha fomentat sempre la mare.

-Cristina, tu pots amb tot això, la gent es dolenta, no ploris davant d'ells.
- No puc més mare, sempre em passa a mi, perquè em jutjen? No em coneixen!

Dura realitat... No puc entendre la maldat de la gent, s'ho passen bé, oi? Em tremolen les cames davant d'ells, però no ploro mare, ho veus? Sóc forta, com tu m'has ensenyat.
...
Sento decepcionar-te, fa tres dies que no vaig a l'escola, tinc por mare. Imatges clavades d'aquells que m'han fet i volen fer mal. He volgut desaparèixer, cobardia pròpia dels dèbils, i que sóc sinó la més dèbil d'aquest món?

Em costarà dormir avui. Com m'enfronto a les mirades malvades, d'aquells que, s'alimenten amb el meu dolor?
Seré forta, com tu m'has ensenyat. Amb el cap ben alt entraré a classe, i si em trobo amb aquestes mirades, somriure, com si no em dolgués res, com si no m'afectés, això ho sé fer bé.

Per tu mare, no tinc forces per lluitar per mi. No et puc prometre que les llàgrimes s'acabaran aquí, però et prometo que sol me les veuras tu. Com tu m'has ensenyat...

Comentaris

  • genial[Ofensiu]
    sucdetaronja | 20-04-2007 | Valoració: 10

    molt bo. expreses molt bé aquest patiment, com ja t'han dit, espere que no ho patisquest tu això. davant la gent que ens maltracta cal ser així, fer veure que res ens afecta, però de vegades som débils, moltíssim... i la mare sempre es procupa per nosaltres i ens ajuda des de l'experiència, però de vegades, la mare no hi és...

  • OSTRES!!![Ofensiu]

    PER TENIR NOMÉS 17 ANYS ETS MOLT MADURA, ESPERO QUE AQUESTS PROBLEMES I AQUESTES PORS NO LES TINGUIS TU, QUE HO ESCRIUS PERQUE T'HO HAN EXPLICAT, PERQUÈ HO HAS VIST. DE TOTES LES MANERES TAMBE ES BO PODER PLORAR DAVANT DELS COMPANYS, DELS AMICS I LA RESTA DE LA FAMILIA, LA MARE SOLA NO POT SUPORTAR TANTA CARREGA ENCARA QUE SIGUI FORTA HO T'HO SEMBLI A TU.

  • A qui tens la meva ma[Ofensiu]
    california | 04-03-2007

    La mare és com una caixa forta q guarda en el seu interior el tresor més valuós, l'amor desinteressat. Per això et parla i per això l'has d'escoltar.

    No tota la gent fa mal , només aquella que al no estimar-se a si mateixa tampoc estima al demés.

    L'escola es un mon en miniatura, un univers on es teixeixen milers d'inconsútils relacions personals. I algunes sobreviuen al pas del temps, malauradament poques. A l'escola no pots patir, aquells q et provoquen no han de sortir-se amb la seva. Quedar-se a casa no soluciona el problema.

    Mira , mira ve qui tens a la teva vora i segur que sabràs trobar moltes persones que com la teva mare poden i voldran ajudar-te. Només cal entendre que hi ha també persones molt bones , càlides com el pa recent sortit del forn.

    Vull veure i escoltar una rialla.... la teva

l´Autor

Shenka4

5 Relats

12 Comentaris

6836 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig nèixer l'any 1990 a Lleida, i desde ben petita m'ha apassionat el món de l'escriptura. Fa dos anys vaig guanyar un concurs de redacció i vaig conèixer gent meravellosa. Escriure es l'única cosa que mai se'm complica.