Odet, vampiressa i princesa de la nit ( XI)

Un relat de: mistika

11ªpart:
Ja havien passat unes nits dels fets succeïts i Eros no havia sortit de la seva cambra, encara reposava dins d'un taüt.
Odet en canvi ja havia sortit varies nits a caçar ja que tenia molta gana i allò que sentia dins seu, cada vegada creixia més; i li va tornar aquella maldat perversa sense escrúpols, que tan li era matar una noia jove, un ancià, com una criatura....
[...]
Odet entrà a la habitació d'Eros i amb una veu mesquina digué:
-Avui et juro per Lucífer, que no veuràs la llum de la teva estimada Lluna. Ja has matat masses víctimes innocents i per culpa teva jo també. Amb la teva sang reviure el meu amor verdader: Sigfird, el teu germà bessó, verdader Rei dels vampirs i pare de la vida que porto dins meu. Estàs acabat. Per l'únic que servïes... per matar.
Odet va obrir el taüt. I amb l'estaca sagrada va matar-lo per sempre. Després va extreure-li la sang, li va donar un dolç bes als lavis i li va dir a cau d'orella:
- Descansa en Pau.
[...]
En un llibre de màgia negra va llegir com es podia tornar a reunir amb el seu estimat Sigfrid, utilitzant la sang que li havia tret a Eros. Però hi havia un problema: que no reviuria per sempre, sinó que només ressuscitaria una nit.
Aquesta la van aprofitar per poder-se despedir com calia, com només ells dos sabien fer-ho: completament nus, mirant-se, estimant-se....Ell se la mirava atent....i li preguntà:
-Quí n'és el pare?
Una mirada còmplice que contestava qualsevol dubte.
-És l'hora amor- Havia arribat l'hora de acomiadar-se, per sempre?.
Petons, abraçades, mil t'estimos i un adéu.

Comentaris

  • jo...ja s'acava?[Ofensiu]
    JakpaT | 22-08-2005 | Valoració: 10

    vaja ja s'acava? encara podries continuar amb un capítol més...bueno imagino que tot lo bó té un final... encara que perduri en la nostra ment.

    saps? pot estar bé això de mossegar el coll....