Oda a un amic

Un relat de: L'epicurista Pol

Tu i aquestes lletres meu canviat, no puc amagar aquesta energia que poc a poc descobreixo. Sóc antisistema i lluitaré fins a morir. T'estimo molt, qui sap de quina manera i fins arriva el meu límit, però no deixaré la ploma perquè algun dia et podré tenir. Ara mateix no sé com expressar el que sento, el que penso i ja m'he amagat durant massa temps. Sóc comunista idealista i tu ho ets tot per a mi. M'és igual qualsevol repressió per qui sóc, i si em rebutgen continuaré estant orgullós de ser idealista i lluitador.
Quan tot això acabi i tornem al món real no et vull perdre, vull llegir tot allò que penses, aquelles lletres en que intentes expressar-te i deixar una petita part de tu, un bocinet del teu cor, et vull conèixer per ser més a prop teu. En pots estar ben segur que lluitaré i gastaré la vida per persones com tu, que són capaces de portar la revolució arreu de l'univers i en cada racó dels nostres cors.
No sé què estic escrivint, no se en què estic pensant i només et veig a tu, com un espectre que no s'esvaeix del meu cor.

Comentaris

  • Sólida sinceritat[Ofensiu]
    nasser | 13-03-2007 | Valoració: 10

    En aques relat tan sólit obres el teu cor de forma honesta i d'una manera que em fa posar la pell de gallina. Gràcies.
    Nasser

  • LLegir el teu relat és com...[Ofensiu]
    GTallaferro | 16-02-2006 | Valoració: 10

    estar immers en un riu jove i ple de força. T'arrossega i et dona vitalitat per no abandonar el poc idealisme que queda entre nosaltres.
    És genial!!!
    Continuaré llegint escrits teus. Una abraçada!!!!

  • Ets un crakc![Ofensiu]
    sol de mitja nit | 16-12-2005

    tiu soc l'Ondoño, ma agradat molt, ho fas de p. m. però com que, com ja deus saber, el que et fa millorar són les crítiques constructives (jeje) t'en faré una de petita. Vigila amb repetir massa l'expressió "bocinet del cor", suposo que et deu agradar molt, però potser seria bo no repetir-la massa (ja l'he vist en un parell d'escrits). A part d'això ( en realitat sé que em queixo per queixar-me xD) està molt bé, l'hi haurem de dir al Marcet que et posi un 10!
    ens veiem noi!!
    A10

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de L'epicurista Pol

L'epicurista Pol

35 Relats

99 Comentaris

40249 Lectures

Valoració de l'autor: 9.20

Biografia:
Només demano que després de llegir quatre lletres meves penseu, res més.

Què dir de mi... Vinc de Casp i ara començo industrials a la UPC per seguir lluitant amb el que se'ns posi al davant :P

Moltes gràcies pels comentaris; per a un són molt reconfortants i et donen més força per tornar a lluitar i escriure crítiques i reflexions.
Per a mi és tot un honor poder compartir amb vosaltres aquestes idees romàntiques i esbojarrades que naveguen pel meu cap.

M'agradaria saber la vostra opinió
pol.olivella@gmail.com o també en nigrodragon@hotmail.com

Espero que tot això que fem ens serveixi per canviar el món, i encara que no sigui així de ben segur que serem més feliços en intentar-ho

Una abraçada molt forta;
Pol
Transquivint el silenci