Obsessió lasciva

Un relat de: Anna Naïve

Tanco els ulls. Inspiro fondo. Buido la ment. El cos s'afluixa i alguna cosa s'allibera. La meva mà esdevé la teva mà que cerca la cavitat que hi ha entre les cames, profunda i humida. Ja no tinc fred però no hi ha calor... encara no.
Sé que t'agrada saber, sentir, assaborir les reaccions físiques que em provoquen els teus actes. Com quan després d'enredar la teva llengua amb la meva, després de llepar-me els llavis, de respirar en el meu coll, ben just fregant-me, la teva mà baixa a poc a poc fins el meu sexe, apartant amb delicadesa els obstacles i fiques dos dits dins per a comprovar fins a quin punt son certes les coses que t'explico sobre aquestes sensacions viscudes amb tu.
Llavors, somrius. T'excita. També tens el gland humit i ja fregues el teu sexe endurit contra el meu, preparant-los per la penetració. I quan ho fas jo et succiono i així també posseeixo el posseïdor.
Puc sentir com els cors bateguen accelerats, el vent ardent quan entra i surt apressat a prop la meva orella...
I quan t'alliberes i t'agenolles davant la meva cara i sense demanar, perquè tu ho desitges i jo ho vull, descobreixes davant els meus ulls el pregó del moment que els teus líquids calents esquitxaran la meva gola, la meva boca, el cos...
Es mesclen gemecs, ens embolcallen vapors, suem. Caus al meu costat, exhaust, i t'endormisques somiant en la propera trobada i en el desig que sentiràs de furgar-me, excitar-me, humitejar-me un altre cop...
Aquestes són algunes de les coses quan em passen quan apareixes sense voler-te pensar, com ara, aquesta nit. I em venen unes ganes boges de follar-te que em follis de corre'm que et corris.
Això, per mi, també és estimar.

Comentaris

  • Intimitat[Ofensiu]
    Unaquimera | 13-01-2008 | Valoració: 10

    Aquesta "confessió íntima" no perd gens de la seva calidesa en ser oferta als ulls lectors... de fet, tot i oferir-se des de la pantalla, conversa gairebé intacte aquell aire d'intimitat que s'aconsegueix entre els amants i reprodueix fidelment la sensació dels cossos que s'acaben d'estimar mentre les ments continuen alimentant el desig!

    Aprofito que encara és temps per enviar-te una abraçada Nova amb la que celebrar l'Any que comencem i en el que espero continuar coincidint amb tu,
    Unaquimera

  • Permet-me una objecció...[Ofensiu]
    franz appa | 18-12-2007

    Amb perdó... El relat es pot considerar lasciu. Segons llegeixo al diccionari: Inclinat als delits carnals. I de delits, no pas de delictes, "carnals", n'hi trobo, i molt ben descrits, per cert.
    Tanmateix, obsessiu, no m'ho sembla, i això és simplement el que et volia corregir.
    Vaja, o almenys no ho veig reflectit, més enllà d'un sa impuls sexual, que, com acaba el relat, és una forma d'estimar. Ara, com a títol, per si sol, m'agrada.

    Una salutació,

    franz

l´Autor

Foto de perfil de Anna Naïve

Anna Naïve

4 Relats

22 Comentaris

5584 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Escric per impuls
escric el que em passa pel cap
d'allò que es mou per dins

Escric sense censura
sense vergonya
sense saber-ne
Escric impunement

I ara ho ensenyo
amb una mica de vergonya
sense pretensions
Sigueu benvolents



annaive@gmail.com