Objectes perduts...

Un relat de: Helena Altés i Planas

Segur que algun cop has perdut algun objecte estimat o important. Sugrament més d'un cop alguna cosa de la teva vida ha quedat desparellada en un cert moment, potser encara ho estàs buscant... Si és Aixa, pots estar tranquil/a! Ha arribat el moment de recuperar-ho!
Tria i remena dins aquesta capsa d'objectes perduts i pren tu mateix/a els teus petits tresors enterrats secretament, recuperats directament des del pou més fosc i profund, des de la dimensió més desconeguda, des del racó més recòndit d'aquest lloc on va a parar tot allò que d'un dia per l'altre, sense donar-te compte, se t'escapa de les mans.
I que bonic és quan tornes a trobar-te amb allò que creies perdut per sempre!
Espero que trobis tot el que busques a la vida! Sigues feliç!

LLISTA D'OBJECTES PERDUTS:

-Un somni
-Un botó
-Les claus
-La vista
-Una arracada
-Un mitjó
-El cap
-La última peça d'un trencaclosques
-El sentit
- La veu
-La raó
-Els nervis
-La batalla
- La guerra
-El temps
-La calma
-El món de vista
-El nord
-El rumb
- L'orientació
- L'encant
-Els papers
-Una aposta
-Un amor
-L'alegria
-El rastre
-El gust
-El cabell
-El tren
-El vol
-La vida
-La gracia
-La por
- La son
-L'emoció
-El fil
-Un telèfon
-Una adreça
-Una amistat
-La partida
-El joc
-La cartera

Comentaris

  • Jo estic buscant...[Ofensiu]
    modgi | 30-05-2006

    ...la final de la Champions.

    Signat,
    Thierry Henry

l´Autor

Foto de perfil de Helena Altés i Planas

Helena Altés i Planas

8 Relats

25 Comentaris

32644 Lectures

Valoració de l'autor: 9.07

Biografia:
Tinc 24 anys, visc al barri de Sants de Barcelona. Soc mestra de primària d'especialitat musical que tot just inicia la seva aventura després de la carrera.
Una de les meves grans aficions és escriure, lo tipic: imaginar històries, vides i sensacions i poder ficar-me dins la pell d'una altra persona, com fa una actriu o un actor en el teatre o el cinema. Com a currículum... podria dir-vos que un cop vaig quedar finalista dels Jocs Florals de Barcelona...(quan feias 3r d'ESO...jejeje) de fet, alguns dels relats que he publicat són d'aquella època.
Tanmateix sóc una amant incondicional de la música! Toco la guitarra i canto en un grup de música -"Esencia". Igualment, els moments en que es queda amb els amics i algú treu una guitarra... o senzillament, quan estic sola, posar-me a escriure en una llibreta el que se'm passa pel cap o bé posar-me a la terrasseta a tocar... són moments màgics de la vida que valoro especialment. Segur que no sóc la única... oi que no? ;)