NOTICIES QUE VOLDRIEM LLEGIR (II)

Un relat de: Antonio Mora Vergés
 Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron (Amiens, 21 de desembre de 1977) el sàtrapa francès, s’enfronta a una espiral de violència que tot fa pensar que se’l acabarà enduent, i amb ell, a la mal dita República Francesa.

Apareixia la figura de Perot Rocaguinarda Oristá, Osona, 18 de desembre de 1582-¿Nàpols?, 1635), i sobretot el seu crit de lluita; A CARN”!!!, A CARN!! , que cridaven entusiàsticament els grups que s’enfrontaven a la Policia. El resultat 500 manifestants ferits, alguns d’extrema gravetat, i 200 policies morts amb la jugular seccionada.

Els grups que s’enfrontaven a la policia decidien iniciar una marxa sobre París,   el seu destí el Palais de l'Élysée.

Als efectius policials s’hi afegien ara diferents cossos de l’exercit, fins efectius de la legió estrangera, uns i altres però, eren clarament renuents a obrir foc contra la població civil, i altrament  els 200 policies amb  la jugular seccionada, condicionaven sens dubte la seva resposta.

Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron i Brigitte Marie-Claude Trogneux (Amiens, 13 d'abril de 1953), la seva esposa i antiga professora 24 anys i 8 mesos més gran que ell, marxaven de França  amb parador desconegut.  

 

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6856 Relats

1145 Comentaris

5260620 Lectures

Valoració de l'autor: 9.68

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com