Nòmades de la vida

Un relat de: TITÀNIA

Hi ha persones que tenen clar el que volen estudiar i al que es volen dedicar, troben una bona primera feina, es casen o s'ajunten amb la primera parella (tenen o no fills): una vida tranquila i estable.

N'hi ha d'altres, que són nòmades de la vida, predestinades al canvi constant i a un ritme que acaba sent esgotador, encara que arribi el moment de desitjar una relativa estabilitat; econòmica, emocional i social, la vida no els hi permet. Feines que malgrat l'esforç dipositat s'acaben d'un dia per l'altre, relacions en les que hi confiaven desapareixen de la nit al dia, i amics...en plural existeixen? Persones que voldrien aturar-se una estona, contemplar i gaudir del moment, però que estan obligades a moura's com si una corrent invisible les arrossegués i les deixés sense control de si mateixes.

Aquest canvi constant fa que es perdi la perspectiva del camí fins arribar a la pèrdua de la persona i les ganes de tornar-se a trobar.

Comentaris

  • La vida...[Ofensiu]
    Dida | 12-02-2008

    Realment la vida es un misteri que no podrem reslodre mai, que ens mostrarà tots els camins possibles i haurem d'escollir i escollir, errarem o encertarem, pero mai ens podem donar per vençuts perque la vida vista desde una altra prespectiva es preciosa i meravellosa, cal gaudir de cada instant, tan si es positiu com negatiu, com si fos l'últim que visquessim i axí de segur que mai perdrem la nostra persona i la nostra ilusió per arribar a ser...
    Un petonet enorme!!

  • QUANTA RAO TENS ..........[Ofensiu]
    jos monts | 11-02-2008 | Valoració: 10

    M'agrada com escrius, reflexes una realitat.
    La primera opció crec que es la bona, la segona predisposa a la inseguretat, es pot viure la vida al moment, si al dia de demà pots tenir un bon pilar.
    Però quants ni han que se'n fet grans, i que tot el que tenen es remordiments per haver cremar al passat.
    Varen ser joves tenint de tot... ja no ho son tant. l'únic que els hi queda... "resignació".

    Més per a trobar el bon amic,... no es fa,... ni es troba,... ni l´has de buscar... Et Sortirà.

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82298 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!