No és possible un silenci voluntari?

Un relat de: casum l'olla

La llum del dia transferia una escalfor que augmentava la temperatura ambiental de la classe. El silenci era escàs, qualsevol en podria estar desitjant, era una situació difícil de controlar, la multitud de crits eren insuportables. A mida que anava augmentant el volum, la professora va intentar aturar-ho, el primer cop sense premi. El segon, tampoc... la professora no sabia què fer, ningú callava, era com un ramat de xais pasturant.
Quan semblava impossible fer un minut de silenci en aquella aula, estreta, bruta, amb sensació de descuido sanitari, un estrany so començà a fer callar aquells alumnes, mal educats, insuportables... tothom estava confús del que podia ser, no era un so precisament fort, però la misteriositat d'aquell soroll els tenia inquiets.
Semblava com si fos una mena de canal refrigerador o alguna cosa semblant, de tal manera que a tothom li provocava un neguitegi personalitzat.
La port s'anava apoderant dels xais, llavors un fort terrabastall els inquietà més, però seguidament, desaparegué el soroll.
Els nervis s'anaven esvaint i el xiuxiueig dels xais començaven a aparèixer de nou. El murmuri conduí la classe cap a una nova pastura del ramat.

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • ultrasons[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 01-10-2008

    en aquesta escola fan servir els ultrasons que s'utilitzen per les areas d'esbarjo nocturn, perquè el joven marxi i els més grans poguem dormir, ja que no sentim aquets sorolls, en sentim d'altres...

    segueix escribint.

    Ferran

  • Bona descripció![Ofensiu]
    annah | 17-04-2008

    Situació molt típica dels instituts... i cada vegada més freqüent!

    Però m'has deixat intrigada amb el sorollet.... què és?

    Serà un mòbil d'aquests que sona amb uns aguts tant alts que només senten els alumnes i no els professors, perquè ja són grans i a partir d'una certa edat no ho poden sentir.....? jejeje

    Una abraçada! I, endavant!

    Anna

l´Autor

casum l'olla

5 Relats

24 Comentaris

6134 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Sóc un jove català de palafrugell. En néixer al 1991 vaig començar a aprendre a escriure i a llegir, i des d'aleshores aquell al·liscient fa que encara estigui escrivint alguns relats perquè els disfruteu.
Si desitgeu alguna cosa, sigui el que sigui, em teniu per qualsevol cosa a: davidmarti91@hotmail.com