Neu

Un relat de: LaPetitaAlice11

Saps? M'agrada veure nevar. I sé que ho saps.
M'agrada la neu pq si, pq em deixa la cara gelada però vermella alhora, pq és blanca i tova, pq quan cau del cel és un moment com màgic, pq s'hi pot jugar, pq no sempre que vull puc anar-hi, pq fa que durant un dia tot Barcelona i voltants es colapsi, pq em recorda quan amb les noies vam anar a La Molina, pq em fa pensar en el Montseny, en les llars de foc, amb els avis amb barretina... em fa pensar en tu.
M'agrades. I t'ho dic, tot i que sé que també ho saps (com tantíssimes altres coses sobre mi).
M'agrada mirar-te, sobretot quan condueixes perquè no pots fer res per evitar-ho, que aixequis una cella i no t'he n'adonis, que tinguis (gairebé sempre) fredes les mans i poder-te-les agafar. M'agrada que em cuidis i em facis merenars tant bons. Que em guardis galetes i brownies per mi, només per a mi. M'agrada poder discutir sobre la nutella o la nocilla. Veure minis i cotxes grocs. M'agrada que pensis en mi, i que em diguis que parles de mi als teus amics i amigues. Potser hauria de posar que m'agrada haver conegut els teus amics tot i que no digués gaire re. M'agrada que em miris (tot i que em posi vermella), que em portis en cotxe i posis música. M'agrada passejar per Girona, m'agrada "escapar-me" durant unes hores amb tu on sigui, als bunkers de Barcelona, a "Quart", a Girona o al Montseny. M'agrada que em toquis i que et toqui, conduint. M'agrada que em posi a riure mentre ens fem un petó.
M'agrada la xocolata, riure i que m'escoltin i escoltar (o això crec). M'agrada quan estem a un banc qualsevol de Barcelona i ens toquem sense vergonya. M'agrada quan rebem mirades escandalitzades i reprovadores per part de les dones grans que ens veuen. M'agrada riurem de tot això després. Molt.
M'agrada tancar els ulls i no pensar. Saber que no estic sola dins el llit mentre una mà m'acaricia. M'agrada estar mirant el foc o llegir-te o escriure't.
M'agrada que hi hagin tantes coses que m'agradin i saber que, mentre, si et tingués aquí m'abraçaries amb tendresa i m'aniries despullant.



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

LaPetitaAlice11

5 Relats

2 Comentaris

2650 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:

blog: http://lapetitaalice.blogspot.com/