moments perduts

Un relat de: TITÀNIA

Hagués volgut coneixa't i que em coneguessis, que els pocs moments en que baixaves la barrera s'haguessin convertit en molts moments. Entendra't i entendra'm. Seguir escoltant les teves històries que tant em fascinaven i parlar-te saben que tu m'entenies. Il.lusionar-nos i desil.lusionar-nos, fer volar coloms, ens encantava.

Que em seguissis ensenyant, i ensenyar-te. Llibres, escrits, pel.lícules, cançons, idees i més idees, projectes, el que t'agrada, el que m'agrada. Fer dels bons moments, grans moments i dels dolents, breus moments.

Un sopar, una espelma, una ampolla de vi, els teus ulls, el meu somriure, abraçades, carícies i petons. M'adormo i em desperto al teu costat, no vull que marxis, perquè t'estic descobrint quan la meva època de descobriments ja s'havia acabat.

Dues persones perdudes, que la vida va ajuntar, però, tu vas decidir seguir perdut perquè era més fàcil que arriscar-se a canviar, a acceptar que les quatre pareds del teu món no són tant perfectes com et pensaves. I vas fugir deixant escapar la nostra darrere oportunitat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82348 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!