Molotov

Un relat de: Genís Cardona Torradeflot
S’asseu a la barra i demana un còctel molotov. Al seu costat un secretari de jutjat mata les hores amb un gintònic de verdures, si bé dins la copa també sura alguna gominola. El cambrer prepara el combinat i li porta. Li diu que prengui cura, que és un còctel molt fort.

Veu que el cambrer ha aprofitat una ampolla de cervesa de 500 ml, i que ha emprat un embut per afegir els components del còctel. És un cambrer molt polit. Malgrat tot, quan li serveix posa un rodal entre l’ampolla i la barra. Li demana si vol un got i ella respon que no cal, que ja li va bé directament de l’ampolla.

El secretari judicial considera diverses vegades la possibilitat d’establir conversa, mentre amanyaga la copa de gintònic, però òbviament ara les gominoles i les verdures el fan sentir ridícul, i no arreplega prou autoestima com per llançar-s’hi. Ella és una dona atractiva, i se la veu molt segura d’ella mateixa. El seu còctel, sense cap dubte, no porta carbassó.

Miraculosament, però, és ella que trenca el gel. Dirigint-se al secretari judicial amb un somriure enlluernador li demana, discretament, si té foc.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer