MMS des de Faisalabad

Un relat de: Roi Marphille

Hola ds d Faisalabad! Mira akets! 1 fmília d 5 en moto! Quasi li cau la sabata a la mare! Jeje Estic b, torno dilluns. ptns

_________________________________________________________


Estimada cosina,
Com esteu per Karachi? Espero que bé. Nosaltres estem molt bé gràcies a Allah. L'Imran ha trobat feina de plegador junt amb el seu pare als telers del Sr. Majeed. Estem molt contents.
Avui finalment hem aconseguit anar tots cinc en moto al mateix temps i hem anat a visitar el tiet Aamir. Quina aventura més divertida!
Ho hem fet finalment d'una manera una mica diferent a la que em vas dir, en Faisal agafant el control amb en Mehmood a la seva falda agafat amb les dues mans al mig del manillar. L'Imran just al darrera i jo assentada darrera d'ell de costat i amb la Saira en braços. Ha arribat un moment que quasi em cau una sandàlia, només per la gràcia d'Allah no m'ha caigut. Ha estat divertit perqué hi havia un estranger dins d'un taxi que li feia ganyotes molt divertides a en Mehmood i ens ha fet riure molt. Després ha agafat el seu telèfon mòbil i ens ha fet una foto!
El tiet estava molt content de veure'ns. Quina alegria li hem donat. Sembla mentida que vivint a la mateixa ciutat ens veiem tan poc. No havia vist a la petita Saira des que va nèixer i ja fa vuit mesos!. Llàstima que no hem vist a la tieta i les nenes, en aquells moments estaven treballant al taller però els hem donat molts records.
T'envio una abraçada de tots.
Que Allah estigui amb vosaltres.

Fatima

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer