Mira el que et pot pasar per ser com ets...

Un relat de: ullsvermells

Jo sabia que res aniria bé, que aquell dia les coses no sortirien com havien de sortir. La nit abans vaig dormir fatal, no podia dormir cada dos hores em despertava, mirava el rellotge i deia un silenciós no; no volia que allò passes però tampoc volia arrepentir-me de no fer el que realment desitjava. Si, ho confesso. Em feia por, únicament era por. Tenia por de que a l'ultim moment ell s'adonés de que tot era un error i es tirés enrere. Ell sempre em deia que m'estimava però jo mai m'ho havia cregut. Temia que tot fos una simple mentida per amagar quelcom. Pensava i suposo que segueixo pensant que ell no es volia casar. Res ni ningú era capaç de demostrar-me que no m'estava enganyant, només ell i jo no me'l creia. No ho entenia, no podia saber si m'enganyava i l'endemà era el nostre casament.
Vaig aconseguir dormir quan tan sols faltaven tres hores per el que hauria pogut ser el gran dia, però que acabar siguen el fatídic dia.
Eren les nou, em vaig aixecar i ell dormia al meu costat, al costat dret com de costum, em vaig preguntar silenciosament que era el que havia de fer, però en aquell moment no trobava cap recolzament que m'ajudés, tampoc crec que hagués servit, en aquell moment estava perduda, més perduda que mai. No sabia què fer em trobava cara a cara amb la por, davant per davant i jo no sabia que fer no sabia com despistar-la, em creia incapaç de perdre-la. No volia arribar a l'altar i haver de dir un tremolors no. Per això, abans que es despertés, vaig marxar, vaig fugir. Vaig marxar ràpidament i dissimuladament perquè la gent no em veiés. Al cap d'una hora ell em trucava desesperat, no el vaig agafar ni una sola vegada, no podia parlar amb ell no podia afrontar la realitat, no volia parlar amb ell.
Estava sola, sense ningú. Havia deixat perdre el que hauria pogut ser el millor dia de la meva vida. Podria haver estat sempre amb la persona a qui estimava però per ser com sóc ho vaig perdre tot. Pels meus pensaments que m'acompanyen quan menys ho necessito ho vaig perdre tot.
I ara tres anys després, continuu estan sola, amagada i sense ningú a qui explicar-li el meu passat, aquell passat que podria seguir sent el present.

Comentaris

  • Les coses poden canviar![Ofensiu]
    Fabregat | 04-06-2007 | Valoració: 10

    Aquest relat reflecteixen la veritat que vivim que un dia estem pendents d'una cosa que creiem i encanvi l'endema tot a canviat, i hem de comensa a creure i veure que les coses que ens han ensenyat han canviat, un mon nou!!!

    anims yona a per el seguent aveure si com,entes algun dels meus!!!

  • La por als canvis[Ofensiu]
    BOLZANO | 03-06-2007

    El text reflexa a la perfecció allò que ens passa a tots i és tant difícil d'explicar: La por als canvis.
    LA nostra vida és una vida acomodada, una vida plena de rituals i si un dia alguna d'aquestes coses canvien, llavors començen a dubta d'allò que mai havien dubtat.
    En l'amor la cosa es multiplica per mil. Compartir una vida a una altra persona és una decisió, la desició, més important de les nostres vides, igual que decidir que vols viure sol.

    El text està ben escrit, però potser intentaria dir alguna de les frases de forma diferent, jaque hi ha masses "no" que produeixen una certa cacofonia.

    Vinga una abraçada i con diu en Koka, amb la pràctica ens fent milor i tu tens bona fusta.

  • a x mes!!!!![Ofensiu]
    kokas | 29-05-2007 | Valoració: 10

    aquet escrit es raro pero ma agradat sobre tot el escrit es quasi perfecte ves a x mas
    te lo dijhe i te lo vuelvo a decir me gusta como escribes intenta acerlo mas amenudo pork me molaa lo k escribes aver por ejemplo podrias acer uno de esta sociedad.jejej solo si kiers enga un beso
    koka: bastant bo

l´Autor

Foto de perfil de ullsvermells

ullsvermells

3 Relats

12 Comentaris

3682 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57