Mescla d’aigua i llàgrimes

Un relat de: Nefertitis
Deixes que l’aigua tèbia de la dutxa caigui directament sobre els teus ulls exhausts, amarats de llàgrimes; les mateixes que es difuminen en el plat de la dutxa i finalment, s’escolen pel desaigua.
A la teva ment un únic desig: “que res de tot allò hagués passat”. Que el sabó amb el qual neteges la teva pell també desinfecti les ferides internes perquè puguin cicatritzar. Que el teu cor recuperi el seu ritme cardíac, eliminant així les partícules taquicàrdiques de l’ansietat. Que els dies clars i nítids aboleixin aquells on dominen el matisos de gris i blanc envellit.

Tanques l’aigua. Mentre t’asseques amb la tovallola descobreixes com, a poc a poc, s’escapa el baf de calor que fins aleshores era l’únic aire del lavabo. Observes la rapidesa en que es desentelen les rajoles de la paret, la mampara de la dutxa. Fixes la mirada en el mirall, en la persona que reflecteix.
Sí, et tu i només tu! No deixis que el passat taqui el teu camí, que el dolor envaeixin el teu cor, que marquin la meta i el fi del teu dia a dia... Vesteix-te, observa’t al mirall una vegada més, somriu. Surt al carrer i viu la vida, Carpe diem, ja saps.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86673 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.