Menage a trois

Un relat de: ElCostatFosc

L'Anna estava enamorada del seu professor de Literatura. Ell era un home de més de quaranta anys, cabell curt, rostre aspre i angulós, pell molt morena. Es deia Foster. A l'Anna no li costava gens imaginar-lo muntat en un camell al mig del desert, com si fos un beduí errant.
Les seves fantasies amb Foster feia ja dies que duraven. Als seus divuit anys, L'Anna ja no era cap nena, s'ho havia fet amb un munt de nois de la seva edat. Però cap era un beduí. Tots li havien semblat uns aprenents.
Ignorant la por al rebuig, aquell dia al sortir de classe va seguir al Foster fins al lavabo d'homes. Un cop a dins, amb la porta tancada i mirant-lo amb cara de nena dolenta, l'Anna li va fer una mamada com no l' havia fet mai a ningú. En Foster recuperant-se de la sorpresa inicial, es va deixar anar, i finalment s'escorregué, entre gemecs, engrapant-la amb forca per els cabells.

-T'ha agradat ? - preguntà l'Anna mentre s'eixugava la boca amb un tros de paper higiènic.
-Tinc parella, ho saps ? - confessà en Foster tot mirant-la amb tendresa.
-Si no puc ser la teva dona seré la teva amant - contesta l'Anna arrambant-se amb desesperació i agafant-li el paquet amb la ma.

Van quedar a casa del Foster aquella mateixa nit. El seu beduí li va donar ordres estrictes, havia d'anar vestida de col·legiala, amb faldilles curtes i trenes.
Al arribar, l'Anna estava nerviosa i excitada. En Foster li obrí la porta. Anava despullat. Van passar al menjador, una habitació ample, plena catifes i coixins.
-Anna et presento a l' Angie, la meva parella -
L'Angie estava reclinada entre els coixins, completament nua. Era una dona amb un cos exuberant. Portava el cabell molt curt, cosa que li donava un inquietant aire masculí.
-Jo, mai ho he fet amb una dona - xiuxiueja l'Anna amb la boca seca.
-Deixa't portar maca, acosta' t - li digué l'Angie amb un lluminós somriure al rostre - I no et despullis encara, treu-te tant sols les calcetes -

Dues hores més tard en Foster mirava amb resignació els cossos lluents i entrellaçats de les dues dones. Ell feia estona que estava esgotat, literalment sec. Estirat sobre una catifa, amb una copa de cava gelat a la ma, en Foster es preguntà si allò que començava a sentir, no seria , potser, gelosia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer