Devil came to me

Un relat de: ElCostatFosc

Vaig entrar al club a les vuit del vespre, fart de pencar i amb ganes de passar-ho bé. Abans vaig trucar a la meva dona per dir-li que tenia un sopar de feina i tornaria tard.
El local no era més que un corredor no gaire ample; a una banda la barra, a l'altre les noies assegudes en una mena de sofà molt llarg. Els reservats es trobàvem al fons, darrera d'una gruixuda cortina vermella.
Mentre demanava una cervesa al cambrer homosexual, no em podia treure del cap la cançó dels Dover que havia estat escoltant al cotxe. M'agradava, tant la melodia rockera com el que em suggeria :

"Devil came to me"

Les noies em miràvem des de la foscor tot sospesant si seria un bon client. Vestides com a meuques, algunes no em resultaven gens atractives, d'altres, pel contrari, les trobava tant maques que em feien mal; aquestes eren les perilloses, les que, si no em controlava, em podrien xuclar la sang.
La cervesa baixà gola avall sense dificultat i, animat per l'amigable mossec de l'alcohol, vaig començar el joc. La música, que no parava de sonar dins el meu cervell, em col·locava tant o més que les drogues :

"And he said : I Know what you need"

Dos hores i dos-cents euros desprès continuava jugant, mot begut i acompanyat per una de les putes perilloses. Arraconats al indret més fosc de la barra ens magrejàvem i bevíem; jo cervesa, ella una mena de suc de fruita carissim. La noia, molt jove, es deixava fer petons amb llengua, es deixava tocar per sota la roba - estava humida, ho havia pogut comprovar-, i fins i tot va accedir a treure's un pit perquè li llepés.

Jo estava empalmat i borratxo.

La nit tot just havia començat i, n'estava segur, seria eterna .

-Anem a un privat, ja veuràs que et puc fer amb aquesta boqueta ...
-Explica't, vull conèixer tots els detalls.
-Te la menjaré sencera, a pel, poc a poc, sense preses; et faré durar molta estona.
-I quan no pugui més ?
-Doncs m'ho empassaré tot, tinc molta sed i m'agrada la lleteta ...

Mentre parlava em tocava per sobre els texans, pressionant i afluixant, fent-me tornar boig. Vaig estar a punt de escorrem allà mateix, a la barra.
Vaig acabar-me la cervesa d'un sol glop llarg. Dins als meu cervell girava, vertiginosa, la música dels Dover; les guitarres elèctriques xisclaven, la lletra sentenciava:

"And he said: you belong to me"

I mirant directament als ulls de la puta, inexpressius i foscos, li vaig dir :

- D'acord anem. Sóc teu .

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer