matí

Un relat de: tim burton
No va sentir la porta, es va despertar quan ella va aixecar una mica la persiana i va deixar entrar la llum del sol carregada d’energia per la finestra. Va mig obrir els ulls i la va veure davant seu, esplèndida malgrat haver passat tota la nit sense dormir. Duia una faldilla curta, unes mitges fosques i una camiseta de tires molt escotada. Estava espectacular. Es va inclinar per a fer-li un petó. Feia olor a fum i a ginebra. El petó es va anar allargant i humitejant. Les llengües s’enllaçaven en una conversa sense paraules.

Va apartar el llençol. Ell dormia amb calçotets. Els hi va treure d’una estrevada. Poc a poc, agenollada al llit davant seu, es va treure la camiseta i els sostenidors, deixant lliures uns pits turgents. Ell va fer la intenció d’incorporar-se però ella li va dir “no” amb una suavitat inapelable. Es va plantar sobre el llit i es va treure les faldilles. Després les mitges, deixant anar de tant en tant llambregades carregades d’electricitat cap al noi. Ell restava tens, mig inclinat, recolzat sobre els seus braços. La seva polla començava a donar símptomes d’excitació. Quan ella es va treure les calces, deixant a la vista el seu pubis retallat, ell va intentar altre cop incorporar-se, però ella el va aturar, primer amb el peu. Després es va inclinar i amb un llarg petó el va obligar a estirar-se.

Es va plantar davant seu, nua. Es va recolzar en un coixí i va començar a tocar-se. Primer es va acaronar els pits, després el vendre. Després la seva mà va fregar el seu pubis i finalment va introduir-se els dits. Primer un, després dos. Finalment tres. Amb la mirada clavada en els ulls del noi, li deixava clar que no s’havia de moure. Ell paralitzat contemplava com la noia es tocava, com els músculs del seu cos es tensaven i la seva respiració s’alterava. Aviat va començar a emetre furtius gemecs i a respirar entretalladament. Els seus dits jugaven dins seu a un ritme cada cop més ràpid. Els seus ulls, curulls de desig es clavaven en els del noi, hipnotitzant-lo. Ella va veure com la polla se li anava endurint. Com un ens amb vida pròpia, era l’única par del noi que actuava, engrandint-se per moments, endurint-se, i poc a poc, plantant-se ferma davant seu. Ell va fer el gest d’acostar-hi la mà per alliberar la tensió, però ella va repetir altre cop “no”. Va continuar tocant-se cada cop amb un ritme més frenètic. Amb l’altra mà s’acaronava els mugrons erectes com dues fletxes a punt de sortir disparades. Va començar a vinclar l’esquena, a tirar el cap enrere. Els gemecs ja se li escapaven, incontrolables. El noi, astorat, sentia la seva polla a punt d’explotar. El crit d’ella va esgarrapar-li la pell.

Amb un somriure satisfet i una mirada maliciosa, va posar-se a quatre grapes i va avançar pel llit, lentament, cap a ell. Es va arraulir al seu costat, com una gata manyaga i va allargar la mà fins a trobar la polla que bategava carregada d’electricitat. Suaument va començar a acaronar-la mentre s’arronsava al costat del noi.

Comentaris

  • M'ha agradat[Ofensiu]
    Montseblanc | 01-10-2016

    "El crit d'ella va esgarrapar-li la pell".
    M'encanta aquesta frase.
    Gràcies per compartir!