Massa calor (1a part)

Un relat de: fantasia_realitat
No donava crèdit al que estava veient: la Carla, la meva dona, i la Maria, la seva amiga de sempre, enredades en una morrejada espectacular. Mig despullades totes dues i amb els pits clamant per alliberar-se definitivament de la barrera de la poca roba que els cobria.

- Carinyo, no saps com són de meravellosos uns mojitos, amb aquesta calor, després d'un agradable dinar d'amigues.

La Carla i la María havien quedat per dinar, com tants d'altres cops, i van decidir continuar la xerrada a casa, prenent unes copes. Jo havia arribat de la feina, les havia saludat i me n'havia anat a dutxar, per mirar de treure'm la calor de sobre. I ara, quan acabava de refrescar-me i tornava a la sala, em trobava amb aquesta imatge.

- Seu, carinyo, serveix-te tu també i gaudeix de l'espectacle, si et ve de gust, és clar. Veuràs que bé que et senta.

Dit i fet. Em vaig fer un mojito, em vaig asseure davant d'elles i em vaig disposar a contemplar-les. La veritat és que la Maria sempre m'havia posat a punt. Encara que mai hauria estat capaç de fer cap pas, ja que era l'amiga de l'ànima de la Carla, no negaré que fantasiejar amb perdre'm entre els seus pits m'havia facilitat alguna que altra memorable palla. I ara les tenia les dues davant meu, despullant-se lentament, l'una a l'altra, entre petons i carícies.

- T'agrada el que veus? -va preguntar la Carla -. Doncs gaudeix, perquè la Maria i jo hem comentat que ens donava molt morbo imaginar que teníem sexe amb algú mirant-nos. I xerrant, xerrant i imaginant situacions, ens hem animat i hem pensat que per què no provar entre nosaltres dues -quina falta ens fa ningú més-, amb tu de públic. T'hi animes?

I qui hauria pogut negar-se a una cosa així. Vaig assentir i vaig decidir que era millor que em tragués la roba, perquè la meva polla ja no sabia per on fer-se lloc, dins dels pantalons .

La Carla sabia que els pits de la Maria sempre m'havien atret i es va esforçar a xuclar-los dolçament, a recrear-se en els mugrons, fins a posar-los extraordinàriament durs, i a amorrar-s'hi com si li anés la vida en aquella mamada, entre panteixos de plaer de la seva amiga, que es deixava fer, dedicant-me, de tant en tant, una mirada de lasciva complicitat que em provocava una terrible enveja de la meva dona.

Jo havia començat a cascar-me-la, perquè era impossible mantenir les mans quietes, en aquells moments. En veure'm, les dues es van separar i es van acostar a mi per dir-me:

- No, no, no. Els nois bons no es toquen. El que volem és un voyeur de veritat, no un pajillero apalancat en una butaca. Dit això, la Maria va agafar un foulard i em va lligar les mans per darrere del respatller de la cadira on em van fer seure.

- Ara sí que seràs un bon espectador. T'ha agradat com li he menjat els pits a Maria? Segur que sí... Mira, veus, es fa així.

I van començar a llepar-me els mugrons, cadascuna un, parant només de tant en tant per morrejar entre picades d'ullet de complicitat. Jo estava a punt de rebentar i no em podia moure, ni tocar-me, ni fer res que no fos acceptar aquella excitació entre llepades, pessics i mossegadetes.

- Segur que ara encara estaràs més ben preparat per veure com em follo la teva doneta -van ser les paraules de Maria, just abans de dirigir la seva boca al cony de la seva partenaire i clavar-li una menjada més que remarcable - .

La llengua de la Maria va recórrer els llavis de la Carla fins a fer-la suplicar de plaer. Només llavors, quan li va semblar que ja estava prou excitada, es va centrar en el clítoris. Primer jugant amb la llengua, després amb els llavis i, finalment, xuclant-lo amb avidesa mentre li ficava tres dits a la vagina i un altre al cul. La Carla es recargolava de gust fins que va explotar en un orgasme movent-se i esbufegant de gust . La Maria es va enretirar i va venir a besar-me, en un morreig intens, passejant la seva llengua per la meva, segurament perquè sentís el gust del sexe que s'acabava de menjar .

Immediatament després , es van asseure davant meu, cara a cara, i van començar a oferir-me una autèntica exhibició de petons, carícies , llepades i mamades, mentre les seves cames anaven buscant la millor posició per facilitar el contacte directe dels sexes. Un cop assolida la postura idònia, es van inclinar cap enrere, recolzant les mans al terra i es van perdre entre el plaer del frec, cada vegada més intens i ràpid d'uns conys, ara ja absolutament viciosos, que em moria per penetrar, fins que arribar a un orgasme que va deixar una suggerent taca de flux, testimoni evident de la seva intensitat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer