A la carretera

Un relat de: fantasia_realitat
Eus-me aquí, esperant inquieta que arribés el cotxe que m'havia de recollir. No va trigar gaire, només el temps just perquè no pugués oblidar que anava nua, coberta només pel meu abric, i per incrementar una mica més, si encara era possible, la meva excitació.

Finalment va arribar. Va baixar la finestreta i em va demanar si havia seguit les seves instruccions. Em vaig desbotonar l'abric per mostrar-li la meva nuesa i immediatament vaig poder notar que el fiador de la porta s'alçava. Hi vaig entrar.

Sense dir res va arrencar i va dirigir el cotxe cap a l'autopista, una via prou transitada per camions, a aquella hora. Al cap de pocs minuts, ja a velocitat de creuer, em va demanar que em tragués l'abric i que li fes una palla.

Sentir-me nua dins del cotxe i saber que podia ser l'objecte de la mirada d' altres conductors em va excitar en gran manera. I més quan algun clàxon ronc i insistent em feia notar que el meu cos era ben visible per a qui volgués fixar-s'hi.

Li havia fet pas entre els pantalons i em vaig dedicar a traginar aquella polla dura, excitada, mentre ell mantenia el vehicle sota control. La situació em depassava i, finalment, vaig situar el meu cap entre el seu cos i el volant per mamar-li, de manera que el meu cul quedava encara més exposat a les mirades de l'exterior. Estava xopa i amb ganes de tocar-me, però la meva feina, en aquell moment, era menjar-li, i la vaig executar a consciència, fins que es va córrer a la meva boca, sense perdre, ni per un segon, el control del vehicle. Aquesta aparent indiferència, malgrat la bona resposta a les meves habilitats, encara em va posar més calenta.

Vaig empassar-me amb ànsia i a plaer tota la seva llet i em vaig resituar al meu seient, nua i excitada.

- Molt bé. Una mamada excel·lent. Just el que calia esperar d'una guarra com tu. Ara pots calmar la teva calentura, si vols. Però espavila, perquè pararem a la propera àrea de servei.

Em vaig masturbar, i ho vaig fer amb avidesa, amb urgència, sentint el meu sexe xop i somiant amb un orgasme brutal que em retornés la calma, ara ja totalment aliena a les mirades dels vehicles que avançàvem i que podia veure de reüll. Éstava excitadíssima de saber-me tan vulnerable a les mirades alienes. Unes mirades que no eludia en cap moment -ans al contrari- fins que vaig tancar els ulls per abandonar-me a un fantàstic orgasme.

Encara no havia recuperat completament l'alè quan ens vam aturar. Vaig prendre el meu abric i, embolicada en ell, ens vam encarar cap a la cafeteria. Allà vam fer un cafè i vam recuperar l'habitual posat formal, després d'aquella bogeria de sexe sobtat.

En sortir, de tornada al cotxe, ens vam creuar amb un camioner que em va mirar amb expressió de sorpresa i d'incredulitat alhora. Vaig dedicar-li un somriure entremaliat i una lleu obertura d'abric, ja que el vaig reconèixer immediatament com un dels meus tafaners ocasionals.

Vam pujar al cotxe i vam reprendre el camí cap al nostre lloc de vacances. He de reconèixer que el meu marit, almenys aquell cop, va saber com començar uns desitjats dies de descans.

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    fantasia_realitat | 01-03-2014

    Gràcies pel teu comentari, Joandemataro. Comparteixo plenament el que hi dius.

  • jocs eròtics...[Ofensiu]
    joandemataro | 25-02-2014 | Valoració: 10

    has fet un bon relat i al final has donat al clau amb un fet molt important i és el de la vida sexual de la parella... dónes a pensar, per què hem de caure en la monotonia en una del es poques coses que valen la pena en aquesta vida !!

    salutacions des de mataró
    joan ;-)