m'agradaria ...

Un relat de: JOSEFINA

M'agradaria fer enrera i seure de nou a la falda de la mare, i dir-li tot allò que no li vaig dir mai.M'agradaria parlar-li de tants i tants desitjos, que bullien dins el cap i el cor, quan gairebé era un infant. M'agradaria parlar-li a cau d'orella, deixant que mentrestant moixés els meus cabells. M'agradaria de nou, sentir-me una nena. M'agradaria molt.
M'agradaria gaudir de sa presència, dels seus consells, omplir-me d'aquelles experiències que no vaig escoltar. M'agradaria per un moment fer enrera, i compartir de nou tardes i vespres amb la mare. M'agradaria que em portés al llit i m'abrigués, i em fes un dolç petó damunt el front, per fer més bonic el son. M'agradaria sentir-la tafanejar rentant els plats, cantant cançons antigues i , veure com prepara un bon dinar, per celebrar que és Sant Josep. Que no faltin els canelons, la crema catalana ... i una bona cantada a la sobretaula.Però res és impossible i potser tancant els ulls ... ho puc reviure.

Comentaris

  • Jo encara no soc capaç de donar-me conter de que es una mare...[Ofensiu]
    Roserdeljardi | 29-01-2007 | Valoració: 6

    Jo tinc 15 anys i encara no puc tirar a faltar totes eixes coses perque encara les tinc... Amb el teu relat he recordat totes les baralles continues que tinc en ma mare, i de sobte l'he vista tan frágil, tan mal tractada per la meua part... M'havera agradat mes si hagués sigut mes llarg.

    Un bes...

  • Molt maco i tendre[Ofensiu]
    pitusa63_61 | 29-01-2007

    Hola Josefina, de tots els q tens este es el q mes m'arrivat al cor. Ja q per desgracia jo no vaig poder gaudir de tot el q tu hi poses. Amb tres anys me vaig quedar sence ella i per aixo m'agradat tan el q hi poses. Un peto

  • Dolçes mares d' ahir...[Ofensiu]
    Avet_blau | 18-01-2007

    a la nostre edat, tenim el privilegi de mirar el pasat i el futur amb la mateixa
    perspectiva i sabiesa
    amb un boci de nostalgia i tendresa.
    Gràcies

l´Autor

Foto de perfil de JOSEFINA

JOSEFINA

149 Relats

230 Comentaris

125751 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Nascuda a Barcelona l'any 1953
Separada i mare de dos fills
Treballava com a coordinadora de projectes en una ONG.- jubilada actualment
Activista gracienca (m'agrada aquesta etiqueta).