LLUM PARPALLEJANT

Un relat de: Rafaelmolero
LLUM PARPALLEJANT
El dia que em vas posar a llegir aquell llibre ple d’il.lusions, podria assaborir la immensitat que hi ha en un poeta com “José de Espronceda”. És impecable la seua obra, doncs des del naixement de les seues idees m’ompli a poc a poc l’esperit.
M’ha il.lustrat sempre “La canción de Pirata” i hui, la poesia de “Guerra”, m’ha donat una sensació d’alegria.
Amb aquest relat no pense fer una història sinò una fogonada en el meu interior.
Repartiré les meues idees sobre aquest poeta amb els seus cants plens de desimboltura, plens d’amors i plens de justícia.
Admire amb deliberació com un escriptor tan ardent com Espronceda pot fer de la vida una poesia tan plena de “llibertat”, desitjosa de fer una aventura tan plaent i gens de fantarroneria en cada una de les seus poesies.
M’agrunse dins dels seus poemes com si fora un colom humil, com si fora una cogullada que fondeja la riquesa perenne del seu entorn,
Fresca se’m queda l’ànima amb les seues ocurrències, doncs la meua ment es fa agradable.
Quina aventura em glorifica la seua llum, caminant per la vida, el seu reflux podrà fer-ne alhora una “estrella” en el meu ser, al llegir aquest poema titulat “A una Estrella”.
Sens dupte, qui sap?, que algun dia puga somiar com ell.
Aleshores,la llum que em va fer escriure aquesta narració no s’apague mai, que m’emporte el fulgor amb glòria i puga seguir narrant tan purament per a convertir aquest assaig en un llum parpallejant.


Autor, Rafael Molero Cruz. (28 de diciembre de 2012)

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rafaelmolero

Rafaelmolero

164 Relats

178 Comentaris

89820 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Sóc una persona que li agrada llegir diferents poemes. Des que vaig estudiar batxiller superior m'ha agradat molt fer poemes, i crec que els faig amb bona qualitat
Vaig nàixer a Cuevas de San Marcos, (Málaga), i he estudiat el valencià en el poble
on visc, és a Manuel (València), la meua professió és de carter a Villanueva de Castellón (València). He viscut a Sevilla de jove, i la recorde molt, però així i tot
m'he acostumat a viure ací a Manuel.