Lluitant contra el mar (temàtica: èxit)

Un relat de: poetessa frustrada

En realitat no té importància -pensava jo interiorment-, no és més que una simple prova, res més que un obstacle en el camí que he superat encara que no com jo voldria. Durant dies i dies m'he dit a mi mateixa que no m'importava, però avui no he pogut més, les llàgrimes de ràbia continguda han davallat per les meves galtes fins a caure al mar de les meves frustracions. Un amic, una persona amb qui comptar, m'ha fet treure les llàgrimes una a una compartint amb ell el meu fracàs.

Ell m'ha preguntat si havia tingut un mal dia, i sí, l'he tingut. El que tinc és una mala dècada i estic sumida en la meva autocompassió que no deixa que la meva racionalitat emergeixi de dins meu. Les llàgrimes una a una rodolaven per la meva galta, cada una d'elles com a símbol del meu malestar interior.

Nedant en el mar dels meus dubtes he trobat un sol rem, un de sol, amb ell aconseguiré arribar a la costa. És la meva planeta, he d'aconseguir arribar-hi nedant, tot superant les meves pors i les meves mancances encara que el paisatge que deixo enrere sigui colpidor. Sé que enyoraré el mar però no puc seguir-hi immergida, necessito demostrar-me a mi mateixa que sé, que puc i que vull arribar-hi.

Què és un mar? Abans era un obstacle ineludible que m'omplia de neguit però ara només és un trist bassal que puc superar amb escreix.
Ha estat una dura prova però estic orgullosa de la meva persona perquè ha superat les adversitats i en un futur pròxim els mars no hi tindran cabuda en la meva visió del món.

Comentaris

  • Nurithy | 07-01-2007 | Valoració: 9

    ... que no s'acaben d'evaporar mai...

l´Autor

Foto de perfil de poetessa frustrada

poetessa frustrada

33 Relats

45 Comentaris

38934 Lectures

Valoració de l'autor: 9.52

Biografia:
Només sóc una noia a la que li agrada expressar els seus sentiments. M'agradaria compartir-los amb vosaltres i és per això que sóc aquí.
Ja sabeu, si voleu compartir amb mi la passió d'escriure no dubteu en agregar-me:
mariadeloshielos@hotmail.com
Fins aviat!!