Llamp

Un relat de: Fabregat

Tot va començar un bon dia, en que el nostre estimat Pere , es va despertar, era un matí normal, un matí com qualsevol d'altre però en acabar d'esmorzar, el nostre amic Pere es va començar a trobar malament, es començava a marejar, es començava a notar uns canvis en el seu cos,...
En arribar el migdia va veure, que la seva musculatura havia augmentat, era més alt, és notava més àgil, més àgil, en definitiva es trobava millor amb el seu nou cos.
A partir d'aquell dia els seus amics el van començar anomenar llamp per la seva rapidesa.
Van anar passant els dies, i en Pere va anar experimentat amb els seus nous poders.
I en arribar el divendres de la mateixa setmana, ell va notar que el matí la seva estimada novia l'Irene, no havia vingut a la facultat, era estrany perquè sempre que passava alguna cosa el trucava. Com va arribar a casa va decidir trucar-la, no el responia, ell es posava nerviós, es començava a preocupar per la seva estimada... es preguntava repetidament que; Estarà fent?, On estarà?, Perquè no ma dit res?....
A la mateixa nit va rebre una trucada, una trucada desconeguda, era una beu molt greu, una beu d'un home, en que li deia que si volia tornar a veure a la seva noia tenia que reunir 4milions€ en menys d'un dia, ell va dir que això era impossible i que no ho podria fer. L'home va penjar, i en Pere va començar a pensar hi ha rumiar com podria fer-ho per salvar la vida de la seva novia.
Va arribar a la conclusió que intentaria reunir tots els diners possibles, i el que va fer va ser: anar robant de banc en banc aprofitant la seva rapidesa, el cap de 2 hores en Pere ja tenia els 4milions €. Va tornar a casa, i de seguida se'n va anar a la seva habitació, va pensar, va dormir i repetidament s'anava despertant per la seva por, per la seva enyorança a la noia, per la seva preocupació.
L'endemà va arribà i en Pere es va destinar el lloc de la trobava, una casa abandonada de la carretera del seu poble, va veure l'Irene amb l'home el seu costat apuntant-la amb una pistola, ell li va dir que s'acostes i que deixes els diners a prop de la casa, en Pere ho va fer i l'home li va lliurar la noia. Quan l'Irene ja estava el cotxe, en Pere va aprofitar per agafar-li la maleta amb els diners i marxa pitant amb el cotxe, l'home no va poder fer res amb tanta velocitat.
Amb tots aquells diners en Pere i l'Irene van decidir anar de vacances, hi ha fer infinits viatges, sempre recordar que la llum de la vida és la d'un llamp, i si no t'hi fixes la vida et donarà un volta amb menys d'un segon.

Comentaris

  • Noms propis[Ofensiu]
    BOLZANO | 11-06-2007

    Un petit consell: intenta escriure sense noms que coneguis ja que els personatges queden deslluits al imaginar-te als altres (i no pel fet de ser els altres, si no pels fer de no poder-los imaginar de zero)

  • *+*+++``+´´ççç-´`+ç[Ofensiu]
    phanthon | 06-06-2007

    jo tampoc m'imagino ki poden ser els personatges :D un relat força tipic pro k esta molt b
    segueixx aixxiii!!

  • albamartin | 29-05-2007

    m'ha fet gràcia!m'he pogut imaginar molt fàcilment els personatges, no sé pas pq..¬¬'

    jajajjajajajajajajaja


    àaniiiiiiiiiiimmms FABREGAT!!:)


    - albaaaaa

l´Autor

Fabregat

4 Relats

19 Comentaris

5535 Lectures

Valoració de l'autor: 8.63