La finestra indiscreta

Un relat de: Fabregat

Un nit d'estiu, una nit freda, una nit amb el cel ben estrellat.
Eren les 12, no podia dormir; era la nit pensativa en la vida d'en marc; tot buscant e intentant trobar les solucions a tots els seus problemes, buscar un camí en la seva vida per poder aixecar el cap i continuar endavant.
Començava a mirar per la finestra, observant el cel negre, notant el vent en la seva cara, tot comunicant-li una nit solitària.
En marc pensatiu, buscava les solucions el seus problema; tot mostrant-se a si mateix que ell podia continuar sortir d'aquell pou que l'envoltava. Tots els problemes familiars que tenia, problemes que va tenir amb les drogues. Tot va començar als setze anys, amb les drogues el va poder solventar gràcies a l'ajuda dels seus amics, que intentar demostrar-li que les drogues no porten a cap bon camí. Als seus vint-i-dos anys, va esdevenir el problema familiar fa temps que va començar, discussions familiar, maltractaments del seu pare cap a la seva mare. Moltes vegades en Marc intentava deixar-li les coses clares el seu pare que així no podia continuar. Una nit en arribar del treball, en Marc va veure el seu pare maltractant la seva mare, sense pensar-s'ho ni un moment va agafar la pistola que tenia a la seva habitació i amb un tret precís va matar el seu pare.
Molt cops se'n va penedir, però ell sabia que de cap manera podia deixar que el seu pare maltractés la seva mare.

Tota aquesta història es remunta en una solitària finestra de la garjola d'en marc en la presó.

Simplement li queda una setmana per sortir de la presó, tota aquesta nit ha sigut una petita part de la nova vida que li queda per viure, simplement l'història d'un jove.,

I des de aquest moment ell ja sap que la llum és la vida, la llum fa possible l'existència de la felicitat, sense la llum i els amics en aquesta vida no es pot fer res.

Comentaris

  • FreskOoO[Ofensiu]
    fresko | 23-05-2007 | Valoració: 7

    molt be bertu aixi m'agrada que ti fiquis jaja,el primer va ser una petita prova que vam fer els dos junts el meu era la mes i gran paranoia del mon i ara el segon ja l'em pugut millorar,molt be krak,a cuidar-se. i a millorar el deu teu super heroi. FELICITATS.

  • albamartin | 21-05-2007

    m'ha agradat molt més aquest que l'altre. felicitaaats bertuu!


    aniimmms(K)

  • Bona imatge[Ofensiu]
    BOLZANO | 21-05-2007 | Valoració: 9

    Bona imatge de la finestra a la vida. Suposo que hi ha un moment en les nostres vides on tot se'ns passa pel davant i ens adonen de tot allò que hem fet, siguin bones o dolents.

    Sobre l'escriptura, el cos central del relat té algunes cosetes a arreglar, doncs et quedes "encasquillat" en alguns moment i perd la fluidessa.
    Però en líneas generals, la teva escriptura va millorant i només portes dos.
    Continua així, aquesta història és molt més bona q

  • m'encanta[Ofensiu]
    markis | 21-05-2007 | Valoració: 8

    ooooooooo pero si sok el primer en comentar en aquest relat pos dirta fabregat que els dos relats que e llegit m'han agradat moltisim no se que dirta ja que en el ultim relat ja tu vaig di tot que ets un magnific escriptor de relats i continu axi per que arribaras mol mol i moll lluny endevantt que valss un pillonas

Valoració mitja: 8

l´Autor

Fabregat

4 Relats

19 Comentaris

5539 Lectures

Valoració de l'autor: 8.63