Llàgrimes que cremen

Un relat de: Nefertitis

Cansada, esgotada, exhausta… De tot i de res. Un dolor físic i mental que la frustrava amb una fiblada al cor, penetrant; la qual la conduïa en aquell estat afligit, de desolació...
Sentia que les llàgrimes estaven a la còrnia dels teus ulls, no obstant, era incapaç de deixar-les caure. Sempre li havia estat fàcil, en moments així, sola, sense ningú que l'observés, plorar. Deixar caure dels seus ulls aquelles llàgrimes de ràbia i de dolor que guardava en el seu superego i que en instants com aquells, desprenia amb més força que mai.
Però, avui no podia. Buscava totes les maneres possibles d'alliberar-se d'aquell dolor que cremava dins seu conduit per la ràbia i la tristesa.
Sempre caminava amb el mateix equipatge; la tristesa, la soledat, la ràbia... Sí, no era feliç. Perquè? Per masses coses... Potser perquè de nou s'adonava que esperava massa dels altres. Que de la mateixa manera que regalava el seu cor i la seva persona, algú li respondria amb el mateix efecte. I no... No passava mai. Tot plegat, alhora li generava culpa, doncs sentia com la seva exigència la traspassava als altres i ara la feia sentir egoista i culpable.
I portava molt de temps (massa) buscant la resposta al mateix interrogant, perquè es sentia sola i no sabia on agafar-se. De vegades pensava que la solució seria trobar algú que s'enamorés d'ella, de la seva persona, del seu cor... Algú que li xiuxiuegés a cau d'orella que l'estimava, que era algú especial... Però no passava, i probablement no passaria mai. Paral·lelament seguia observant els murs impenetrables en aquell pilar que tant li importava, la família; una situació on no existien les sortides d'emergència ni les tiretes per tapar les ferides.
I de nou, mentre el sol cremava amb més força que mai, ella restava allà, absorta en els seus perquès... A la recerca d'una solució que mai arribaria... MAI.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86673 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.