L'eterna fugida

Un relat de: Corb

Encara no m'atreveixo a mirar enrera, a esperar que arribis, a sentir el teu singular alè recorrent-me el coll.
-Estic cansat, no ho negaré! -Els trossos de mirall, reflexes cruels de realitat, fan brollar la sang dels meus peus nus. Però jo no vull girar el cap, vull mirar endavant, vull sentir la dolça flaire del capvespre xocà en el meu front i pensar. Pensar mentres fujo de tu.
Omplir el meu subconcient d'utopies que inevitablement transformen la dèbil raó que em queda en follia, la qual em cega. No veig la llum...tot és nit, nit és tot!

Les parpelles fa temps que esperen l'última nota d'aquest rèquiem, per a la fi, poder baixar el teló d'aquesta patètica obra de teatre anomenada vida. Per desgràcia els déus no són clements amb mi, deuen pensar que encara és massa d'hora per otorgar-me el son etern, un regal que fa una eternitat, espero.
El meu plor, llàgrimes, és inútil, una mostra del sentiment d'impotència present a tot el meu ésser.
-Merda! -Mentre plorava m'ha atrapat, sento les seves passes, aquesta estranya olor….

El temps s'atura. No vull veure't. Dins la mèdul·la espinal hi ha retencions. El pèndul de l'univers torna a gronxar-se. Inspiro. Em paso la mà per el pectoral esquerra…TuM, TuM!
M'eixugo la suor del front, la veritat em mulla els dits. Tú no et mous, deus esperar, fas bé.
No entens perquè no fujo. Jo tampoc. Sembla que ha arribat la cadència tònica, el final. Ja no estàs lluny de mi, ara no puc creuar la cruïlla i creure amb la llibertat, ara númes em queda la fe, l'últim recurs que els homes solem utilitzar abans…si! Abans.

Em mossego la llengua. Els llavis esdevenen salts d'aigua vermella, aigua hemoglobinosa. Un gra de sorra cau de la pared….No és cap malson.
Obro la boca i faig vibrar les cordes vocals. Xisclo!Necessito que t'espantis. Acabo plorant de ràbia. Vull que vingui me mare, que m'abraçi mon pare i… que fugis.


Comentaris

  • Ara que el temps està...[Ofensiu]
    Pluja | 28-09-2005

    de la meva banda l'he llegit i rellegit... Sí, ja t'ho he dit; m'has atrapat.
    Aquesta estil... Em recorda molt al meu... Sí, a molts dels relats que tinc aquí penjants, on el conscient i el subconscient es barrejen, on les paraules s'atrauen unes a les altres, deixant una sensació de teranyina inconnexa, però alhora... amb tan de sentit!! Però això si... un sentit personal!

    No sé en què pensaves quan el vas escriure... Però amb la última frase: Vull que vingui me mare, que m'abraçi mon pare... i que fugis. , m'ha fet pensar amb una por... Sí, personificada però igualment la Por...

    Amb la poesia ja m'havies cridat l'atenció... Però ara amb aquesta prosa,... de debó, no m'he pogut resistir de deixar-te un comentari.

    Un petó i continua així, que jo et continuaré llegint!

  • M'has atrapat...[Ofensiu]
    Pluja | 28-09-2005

    sí, deixant-me sense respiració... intentant arribar al final d'una manera trepidant...

    No tinc temps, aquest relat es mereix un comentari millor... Un altre dia hi tornaré!

l´Autor

Foto de perfil de Corb

Corb

11 Relats

18 Comentaris

13902 Lectures

Valoració de l'autor: 9.17

Biografia:
Plomes blanques són entintades,
mentre l'onatge és escoltat només pels raïls del tren.
Nosaltres.
Esclaus d'una imatge,
que no veurem mai.

-Li queden matins per perdre a un dormilega qualsevol?