L'estat asocial

Un relat de: Antonio Mora Vergés

Hi ha una munió de paraules-trampa, sostenible, social, dependència .... serveixen bàsicament per tapar els vergonyes de la nostra classes política; un exemple de "social" en aquesta Espanya socialista :

Els avis que viuen amb els seus fills, si tenen ingressos - per tots els conceptes - superiors a 8.000€ , [ una pensió de 571,43 €, per les 14 pagues, i un cèntim d'interessos de la llibreta d'estalvi ], constitueixen - segons l'estat espanyol - un gran negoci. Això fins i tot si els avis pateixen qualsevol mena de malaltia física i/o mental.

Si aquests mateixos avis cal posar-los en una institució geriàtrica - pública, semipública o privada - us serà difícil trobar un lloc per menys de 2.000 € al mes, o 24.000€ a l'any.

Tinc la mare diagnosticada d'Alzheimer, i davant la greu situació econòmica del país, estic disposat a deixar-la al Sr. Zapatero, -perquè convisqui amb la seva família - per descomptat li faré arribar puntualment la seva pensió de 571,43 €, i els seu cèntim d'interessos.

La classe política - del primer a l'últim - estant maleïts per Déu !!!!

© Antonio Mora Vergés

Comentaris

  • Les coses tal com són...[Ofensiu]
    surina | 28-05-2009

    Hola Antonio,

    Veig que estàs molt enfadat i tens tot el dret.
    Són moltes les persones que en aquest país estàn en la teva mateixa situació i el govern no dóna cap resposta. Molta propaganda amb la llei de dependència i res més.

    Em fa feliç pensar que el meu relat t'ha fet sonriure. No et treguis el barret de palla que aquests dies el sol massega.

    Gràcies pel teu comentari.

    Un petó maco.

    Irene Tironi



l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6917 Relats

1201 Comentaris

5460029 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com