Les bruixes existeixen, jo en vaig matar una...

Un relat de: bigbang

Vaig preferir no agafar-lo, segur que seria la meva dona per escridassar-me, i dir-me que tornés a casa immediatament o agafaria les maletes i se'n aniria a casa de la seva mare... si sabéssiu quantes vegades he desitjat que complís les seves amenaces! Però no, sempre quan tornava, fos l'hora que fos, me la trobava desperta asseguda a la butaca amb una bata vella i amb varies cremes a la cara, que tot sigui dit, no li donaven massa bons resultats... després començava a cridar i plorar com una bleda per tota la casa, fins que se'n cansava i es posava al llit després de dir-me fins el nom del porc. Amb vint anys de matrimoni a l'esquena t'hi acabes acostumant, però sempre he tingut l'esperança de que es moriria abans que jo.

Després de molt rumiar-ho i de que el metge em diagnostiqués un càncer, he decidit matar-la. No puc morir-me abans que ella, la faria feliç, i no és aquest el meu objectiu.
Ara he de decidir si amb pistola, la tiro pel pati, la penjo... De moment compraré una corda (per si se'm presenta l'ocasió), em trauré el permís d'armes i compraré una pistola, també aquelles pastilletes que es posen a la beguda per que l'altra persona s'adormi eternament, cloroform per si hi haguessin problemes a l'hora de penjar-la, també necessito uns guants per no deixar emprentes digitals...

[...]

Normalment, hauria d'anar a mirar el partit al bar, però sense la meva dona, he pogut contractar el canal satèl·lit i tot... Que què va passar? Doncs molt fàcil, no vaig trobar cap lloc on em poguessin vendre res del que volia comprar, així que vaig fotre-l'hi un cop al cap amb un pal, i la vaig ficar al maleter... No us diré ni la carretera ni el kilòmetre, però sabeu un d'aquells bars d'autopista on els serveis de senyora només s'utilitzen de magatzem, perquè cap dona no hi posa mai els peus? A la tercera porta, la del cartellet "fora de servei", sota una bona pila de rotllos de paper de vàter, hi ha una bossa negra...

Comentaris

  • vols enviar-ho a tribuna@guimera.info ?[Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 08-11-2008 | Valoració: 10

    Vas fort !

    Sense pausa, però tampoc apresuradament, ves enviant-nos les teves històries, a tribuna@guimera.info

  • Un títol ben original...[Ofensiu]
    ROSASP | 01-10-2006

    per un bon relat.
    Té un fil conductor que no es trenca en cap moment i la forma en què està escrit el fa àgil, agut i lleuger.
    Salpebrat amb una bona dosi d'ironia i un final tan senzill com impactant.

    Gràcies pels teus comentaris, em donen força i em fan somriure...

    Espero el teu proper relat.
    Una abraçada!







  • Molt bé![Ofensiu]
    Unaquimera | 29-09-2006 | Valoració: 10

    Un relat àgil, aparentment lleuger que es llegeix sense cap entrebanc perquè utilitzes una prosa clara, natural, sense artificis i paraules ben trobades que composen frases coordinades amb encert.

    Resumint: m'ha agradat molt el teu text!

    Estic encantada d'haver-te descobert! Ara aprofito el moment per enviar-te una abraçada de benvinguda,
    Unaquimera

  • [...][Ofensiu]
    Morgat | 28-09-2006

    Bon relat, fresc i condueixes bé la narració. Només un petit apunt: poses els claudàtors i els puntets entre paràgrafs. Això pot despistar una mica perquè, de fet, vol dir que entre els paràgrafs on es troba hi ha més text que, ara, s'ha suprimit. En canvi, el que vols és donar la sensació que ha passat més temps entre el que deies al final del paràgraf i al començament de l'altre.

    Jo no hi posaria el [...], en tot cas ho narraria diferent o bé, simplement obviaria els claudàtors i els punts i continuaria com has fet.

    Bé, és un petit comentari només.
    Ànims!

  • Tu i jo ens assemblem! xD[Ofensiu]
    diesi | 28-09-2006 | Valoració: 9

    Hola! Vull dir-te que m'ha impressionat molt el teu text. Tens un humor semblant al meu, deu ser cosa de l'edat, jo en tin catorze. De debò, m'agrada molt el teu punt d'ironia, d'aquí un temps destacaràs. Segueix així!

    NAT

  • Un relat molt ben sal-pebrat[Ofensiu]
    marco3434 | 28-09-2006

    M'ha agradat el teu relat. És fresc i divertit i molt enginyós.

  • Si realment tens 13 anys...[Ofensiu]
    Ligeia | 28-09-2006

    ole! Perque pocs alumnes de primer o segon d'ESO són capaços d'escriure un text com el teu. Has desenvolupat amb correcció una idea original i t'has permès el luxe de fer-ho amb un puntet fosc/irònic.
    Continua escribint!

  • Breu, concís i contundent[Ofensiu]
    Narcís Juanola | 28-09-2006 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt, per l'ironia que destil·la, per desenvolupar una bona historia amb molt poc espai, per l'us dels diferents temps verbals, pels recursos narratius que utilitzes..... i tot amb només 13 anys...... Brutal. Això sí, cuida una mica més, però, l'ortografia.

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de bigbang

bigbang

7 Relats

25 Comentaris

7882 Lectures

Valoració de l'autor: 9.29

Biografia:
2 de març de 1993- girona:

En les entranyes d'un hospital, està naixent un nen, és especial, arribarà a ser alguna cosa més que un simple humà i la seves opinions seran escoltades per milions de persones al món... jo vaig nèixer 10 minuts més tard.