La por

Un relat de: bolita

A l'Hospital de la Vall d'Hebrón van ingressar-me fa ja deu dies. Em vaig desmaiar al mig del carrer i no sé com, vaig despertar-me al llit d'aquest hospital, sé qui sóc, sé quina és la gent que em ve a veure, pare, mare, germans, amics...els recordo a tots.

No em puc moure, els metges no troben quina és la meva malaltia, i ja porto deu dies aquí, la meva família comença a estar desesperada...a mi ja m'agradaria moure'm però no puc. Els metges m'han dit aquest matí que si em vull moure...per que, que ells puguin veure, no tinc res...Me'ls he mirat amb admiració, que si em vull moure??? Que si vull sortir d'aquesta habitació espantosa que comparteixo amb una senyora vella i gitana a la que sempre acompanyen tots, estic segura que tots, els seus familiars??? Aquesta habitació, la finestra de la qual dona a un pati interior i no veig ni un arbre!!! M'han hagut de donar un calmant....

M'he despertat fa poc, pel soroll que fan els nens del llit del costat...quina canalla!!! Una nena petita m'ha preguntat que em passava, l'àvia (la senyora de l'altre llit) li ha dit que no em puc moure...i ha dit alguna cosa més que no he pogut entendre però que ha fet que els grans que l'acompanyaven es fessin la senyal de la creu...bajanades seves, suposo.

Aquesta nit he tingut un malson on veia a la misèria a la nena que aquesta tarda m'ha parlat...m'he despertat de cop, la gitana estava al costat del meu llit, cantava fluixet, mirant-me amb uns ulls molt oberts, s'ha aixecat i se m'ha apropat (jo tenia tanta por que no he gosat dir res) m'ha tocat les cames, el ventre, el cor, la front...m'ha dit "Ja estàs lliure".

He acabat d'escriure això a la taula del menjador de casa meva, el dia que va seguir a aquella nit em vaig poder aixecar com sempre. Vaig preguntar-li a la infermera on estava la dona del meu costat, em va dir que aquella mateixa nit s'havia mort, i que jo portava tota la nit amb calmants per això no vaig sentir l'enrenou.

Me'ls miro d'una altra manera ara...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

bolita

5 Relats

7 Comentaris

6186 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vaig néixer un dia d'estiu del 1973. Sóc bessons segons l'horòscop grec-llatí (o com es digui) i bou segons l'horòscop xinès.
El meu ascendent no el sé, cada cop que li pregunto a ma mare a quina hora vaig néixer em diu una de diferent. Podria ser càncer, donat que les nits de lluna plena em poso força neguitosa, podria ser Taure, donat que sóc una mica...com dir-ho...¿¿caparruda???
La meva educació no ha estat tot lo catalana que podria haver estat...de fet crec que escriure en aquesta pàgina és l'única cosa que faig en català.
Que més dir: llegir, passejar per la muntanya/platja/qualsevol lloc, i des de fa cosa d'un any i una mica més escriure és el que més m'agrada, m'agraden les tardes/nit de tempesta, amb llamps i trons tant si estic a casa meva com si estic mullant-me al carrer.
Tinc més amics dels que puc comptar amb els dits de les mans i estic molt orgullosa de ser amiga de tots ells.
Vaig trobar-vos buscant informació sobre el camí de ronda per internet per que a un dels relats que hi publicàveu sortia anomenat...i m'heu enganxat...