Bon dia pel mati a la Vil·la del Pingüí

Un relat de: bolita

Bon dia pel matí a la Vil.la del pingüí:

Tots els matins des de fa uns mesos, entro a treballar amb més ganes...entre les 9.00 i les 9.30 envio un e-mail a una colla d'amics...

L'assumpte del mail és aquest: "Bon dia pel matí a la Vil.la del pingüí".... som pingüins que des de fa un mesos ens trobem al meravellós món d'internet, de la comunicació sense veu, però que, de vegades, acompanya més que la veu mateixa.

No explico gran cosa, normalment és un d'aquells texts dels que es poden prescindir, i de fet estic convençuda que més d'un i d'una ho fa, però jo no m'hi puc estar de fer-los arribar.

Comença a ser una necessitat...estaré enganxada?

El text de vegades, sobretot a les primeres setmanes de setembre parla (parlava) del meu camí des de el meu pis de Badalona fins al metro...tot un quart d'hora a les 7.00 del matí amb uns colors al cel blaus, rosses...de vegades, amb aquells núvols carregats d'aigua a punt de petar enormes, quasi negres...altres vegades mentre miro despistada aquest núvols (i no estic massa pels semàfors i cotxes, i l'estrès continu que hi ha al meu voltant), un raig de sol s'escola...i penses, si cregués en Déu...això serà una senyal??? Per què?...com que no hi crec, només m'admiro que hi hagi gent que no vegi el que passa per sobre del seu cap.

De vegades és només un : "Hi ha algú? Tan enfeinats esteu que no dieu ni bon dia???"...I algú, que t'explica que efectivament està molt enfeinat, et contesta: "Sí, que hi ha algú però treballa...".I no saps si trobar-te bé o malament, per una banda només et fan sentir com si no treballessis (je, je) però per l'altre t'adones que a altre banda, a qualsevol hora, hi ha algú que t'escolta i que està per tú....

Ara la Vil·la del pingüí s'ha fet més gran hi ha dos noves adquisicions que de tant en tant parlen...molt de tant en tant. La meva intenció és fer una vil·la més gran, amb més gent, amb tantes ganes de dir coses com jo, aquesta és la meva intenció...anant afegint pingüins a la Vil·la i fer un veïnat més gran...No sé si m'ensortiré...

Us aniré informant...

Comentaris

  • És, la teua,...[Ofensiu]
    rnbonet | 12-12-2005

    ...una bonica i original forma de començar el dia, la feina... Tot un món pot obrir-se al teu divertiment.
    PS1.- Tranquil·la, xicona,que no m'ho he pres com "crítica" el teu comentari. Ni'he ofès ni coses per l'estil. Només volia "situar" la narració i el meu punt de vista. (Sempre, en escriure, no s'aconsegueix el que es vol comunicar).
    PS2.- Respecte a les xicotetes "errades ortogràfiques", t'aconselle utilitzar un corrector
    ortogràfic. Te'n pots baixar de les pàgines de la Conselleria de Cultura.

    Salut i rebolica!

l´Autor

bolita

5 Relats

7 Comentaris

6188 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vaig néixer un dia d'estiu del 1973. Sóc bessons segons l'horòscop grec-llatí (o com es digui) i bou segons l'horòscop xinès.
El meu ascendent no el sé, cada cop que li pregunto a ma mare a quina hora vaig néixer em diu una de diferent. Podria ser càncer, donat que les nits de lluna plena em poso força neguitosa, podria ser Taure, donat que sóc una mica...com dir-ho...¿¿caparruda???
La meva educació no ha estat tot lo catalana que podria haver estat...de fet crec que escriure en aquesta pàgina és l'única cosa que faig en català.
Que més dir: llegir, passejar per la muntanya/platja/qualsevol lloc, i des de fa cosa d'un any i una mica més escriure és el que més m'agrada, m'agraden les tardes/nit de tempesta, amb llamps i trons tant si estic a casa meva com si estic mullant-me al carrer.
Tinc més amics dels que puc comptar amb els dits de les mans i estic molt orgullosa de ser amiga de tots ells.
Vaig trobar-vos buscant informació sobre el camí de ronda per internet per que a un dels relats que hi publicàveu sortia anomenat...i m'heu enganxat...