La meva fera

Un relat de: -

El domino. Com sempre. No pot ser d'altra manera. Tot el seu potencial feréstec està sota les meves ordres. Perquè ell és jo. I jo sóc ell. Ell és indòmit. I jo sóc mansa. Però ferma. No pot amb mi. Sap qui mana. Mana la dona. Humana. Respectuosa. Ell ha crescut amb el meu tarannà. Em coneix prou bé. Jo, en canvi, encara em sorprenc dels seus rampells. Com quan era gairebé una nena, i per primera vegada, em va plantar cara... Però com era de esperar, vaig saber reconduir la situació. El vaig castigar a consciència (pobre). Després d'allò, va callar durant molts anys... No em molestava per res. Tot i que el greuge li coïa. Rondinava d'amagat. S'esmolava les ungles. M'ensenyava els ullals. Però callava. La vida transcorria aparentment tranquil·la. Fins ara fa un any. Un fet casual li va despertar el neguit. I uns mesos després, el meu esglai el va posar en guàrdia. Perquè evidentment, ell vetlla per mi. I es va començar a remoure com la fera engabiada que és. La seva ansietat era tal, que temia que em ferís. I vaig decidir deixar-lo esbravar un xic. No el vaig deixar sortir. Ho juro. Només li vaig permetre alçar la veu i rugir a plaer. Però dels rugits va passar als udols. Udolava dia i nit. I la seva angoixa em dolia. Perquè en el fons, el seu lament és per mi. I a través del seu malestar, he conegut el meu. I li he parlat de tu a tu. Li he demanat què li cal. I hem arribat a un acord. La idea m'atrau i em captiva. El deixaré sortir. Ell serà lliure per satisfer els seus instints. Té llicència per caçar. Però jo el cavalcaré. Li assenyalaré la presa. I l'atraparem junts. Amb aquesta simbiosi deixo de ser jo. En sóc conscient. I em reafirmo. Passo a ser... Depredadora.

Comentaris

  • Ambigu i divertit[Ofensiu]
    lluisba | 19-10-2008 | Valoració: 10

    Podria ser la fera que portem dins. O la que ens hem trobat al llit. És a dir: podria ser un relat psicològic o eròtic. O res d'això. Zoologia.
    La gràcia és que cada lector pensarà en una fera.

  • Dualitat en equilibri[Ofensiu]
    Grocdefoc | 19-10-2008 | Valoració: 9

    Tots som duals. I crec que, en el teu relat, sense anomenar-la, la descrius.
    Parles de la lluita interna que durant un llarg temps creiem que hem d'establir amb l'altre "jo" que som nosaltres mateixos... crec que és ser intel·ligent el fet d'establir un acord i trobar un equilibri entre els dos "jo".
    La mateixa metàfora de la fera, força a haver d'utilitzar la paraula depredadora, però, podria ser qualsevol altre qualificatiu s'hi haguessis fet servir una altra mena de metàfora. L'he trobat molt encertat, perquè el "jo" que volem mantenir fermat, el sentim moltes vegades talment con una fera engabiada.
    Si no he encertat en el meu modest anàlisi, ja m'ho faràs saber.
    A reveure,
    M. Pilar

  • UN GATO, POTSER?[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 18-10-2008 | Valoració: 9

    Estimem les nostres vesties i també els hi fem mal, que segueixin el seu instint, quin mal hi ha? Una fera quan es meva ja no ho es tant! La persona que la reté sempre es un deprevador.

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de -

-

73 Relats

288 Comentaris

72354 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88

Biografia:
No hi ha volta enrere.
No puc deixar de sentir ara.
No sóc la mateixa,
estic creixent de nou...

(Vaig haver de fantasiejar
només per sobreviure).


Si algú vol contactar amb mi, pot fer-ho al e-mail:

derosella@gmail.com