La "intel.ligència" del fumador

Un relat de: joudl

Sempre he sigut un home previngut, amb molt control mental i sobretot intel.ligent. Per exemple, no vaig començar a fumar fins que no vaig fer els divuit perque no era bo pel desenvolupament del meu físic. En canvi, els meus amic ja fumaven als catorze o quinze anys.
Els meus tres amics van començar a prendre estupefaents al voltant dels vint anys, però jo, com intel.ligent que era i soc no en vaig prendre ni una. Només fumava els meus cigarrets i prou.
Quan ens vam fer més grans i vam arribar als trenta, els amics van començar a sortir amb noies i van deixar els estupefaents, l'alcohol i el tabac gairebé tot de cop. En canvi jo no vaig renunciar al meravellós plaer que em proporcionava el tabac. Fins i tot vaig tenir quatre relacions i les quatre em van deixar perque el tabac i jo erem inseparables.
Pitjor per elles; es perden a un home summament interesant i sobretot intel.ligent.
Ara que tinc vora els cinquanta, "els tres tenors" com dic als meus amics, són casats i tenen uns fills preciosos.
Jo visc sol i ja no tinc familia que em vingui a buidar el moble bar. Ja fa quatre anys em van detectar un càncer de pulmó i ja ni la quimioteràpia em pot ajudar, tan sols em queda esperar.
Ara que penso....He sigut intel.ligent?

Comentaris

  • Es dur[Ofensiu]
    AINOA | 05-09-2005 | Valoració: 7

    Quant he començat a llegir el teu relat he pensat quin tio mes prepotent.
    Pero despres me adonat que no es aixi.
    Preguntas si es sigut tant inteligent. realitat no se que dirte..
    Penso que u es sigut per no agafar bicis mes grossos, pero per l'altre banda no gaire, el no haver sabut deixa el tabac a temps. i mes encare amb la campanya que ja contra el tabac.

  • entre estupefaents i tabac[Ofensiu]
    PoetaMort | 03-09-2005

    sinserament segueixo quedantme amb el tabac. Clar que despres per la mateixa recla de tres et planteges entre res i tabac... si es tria tabac suposo que al menys sa de saver deixar "a temps"