La fulla

Un relat de: buenosaires2001

Esta asseguda a la vora del riu, de sobte, una fulla cau a l'aigua, la segueix amb la mirada però la perd de vista, s'aixeca i la va seguint per la vorera, fins que arriba a un tram massa difícil on ja no pot continuar. No pot o no vol?

Es torna a asseure i es pregunta, que es ella?, la fulla o el cabdal del riu.
Fa temps que sap que la seva vida va donant tombs sense esma, com la fulla dins l'aigua arrossegada pel corrent del riu, deixant-se portar … però ella no es una fulla, es una dona, pot prendre decisions, sap prendre decisions, perquè no ho fa doncs?.

Durant anys ha estat posant-se excuses, primer eren els nens, tan petits, després eren adolescents, una època massa delicada, ara només espera que siguin grans i facin la seva vida.

Però avui aquesta simple fulla a la que ha vist com s'anava copejant arrossegada per l'ímpetu de l'aigua, l'ha fet pensar en com arribarà al final del riu,si arriba, si ho fa es perdra en la immensitat d'un mar del qual no sabrà sortir i l'engolirà, i si no arriba serà perquè s'haurà anat perdent pel camí, deixant-se tros darrera tros, enganxada a les pedres, a les herbes, als trossos de fusta i andròmines que suren pel riu.

S'alça i de sobte decideix que no vol ser una fulla, ella vol ser l'arbre sencer, capaç de plantar cara al vent, a la pluja, poder mirar el sol a la cara i posats a decidir, per que no, potser fins i tot podrà ser el riu.


Comentaris

  • Benvinguda[Ofensiu]
    ANEROL | 14-09-2007

    he llegit les teves reflexions, clares, ambientades en un moment sossegat. M' ha agradat

  • Arbequina | 07-09-2007

    M'ha agradat aquesta mena de reflexió espiritual alla oriental. Certament és bella, tot i que, per l'embolcall en el que s'insereix, és una mica rebuscada, complicada.

    Una salutació.

    Arbequina.

l´Autor

buenosaires2001

7 Relats

9 Comentaris

7712 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Adreça messanger: mrm_20abril90@hotmail.com